Reklama za jedno krajnje neočekivano putovanje (VIDEO)

hobit neocekivano putovanje

Avio kompanija Er Nju Ziland “zaposlila” je orke, vilenjake i hobite da u najnovijem video spotu o pravilima ponašanja na njihovim letovima putnicima objašnjavaju kako da vežu sigurnosne pojaseve.

Air New Zealand spot “An Unexpected Briefing”
I sam Džekson pojavljuje se u spotu “An Unexpected Briefing” (klikni na foto za uvećan prikaz)

Spot pod nazivom “An Unexpected Briefing”, koji se pojavio pre premijere filma Pitera Džeksona “Hobit: Neočekivano putovanje”, sadrži specijalne efekte koje je radila rediteljeva kompanija “Veta vorkšop”, uključujući i digitalnog Goluma koji pojazuje gde se nalaze izlazi za slučaj opasnosti.

I sam Džekson pojavljuje se u spotu od četiri i po minuta pre nego što nestane stavivši “dragoceni” prsten oko koga se vrtela njegova Oskarom nagrađena trilogija “Gospodar prstenova”.

Reklama za Air New Zealand
Reklama za Air New Zealand u hobitovskom stilu

Marketing menadžer Er Nju Zilanda Majk Tod rekao je da je spod deo velike globalne promocije filma koji će svetsku premijeru imati u Velingtonu krajem meseca. Film je prvi deo trilogije “Hobita” koji je prednastavak romana i filmova “Gospodar prstenova”.

Inače, ova aviokompanija postala je poznata po svom spotu u kojem je kabinsko osoblje nago i ima samo boju za telo, ali i video spotovima u kojima se pojavljuje američki reper Snup Dog i članovi poznatog novozelandskog ragbi tima Ol Bleks.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading