Letnja škola nemačkog u Beču – ne propustite priliku da se upišete po zaleđenim cenama :) Ja, richtig!

Sigurno ste već isplanirali zimski raspust i spremni ste za klizališta, skijališta ili zabavno grudvanje. Međutim, jezička mreža već sada ima primamljiv predlog za leto – letnja škola nemačkog jezika u carskoj prestonici Evrope. Daaaa, vodimo vas u Beč a cene su se u januaru prosto zamrzle! 🙂

Ako se prijavite za letnju školu za mlade u Beču do 31. januara ostvarujete popust od 100 evra!. Promocija važi za sledeće programe:


Važne napomene:

  • Promocija važi dok se ne popune mesta u smeštajnim kapacitetima škole;
  • Upis mora biti izvršen do 31. januara 2023. a pod upisom se smatra uplata depozita (ili celog iznosa programa) i potpisivanje ugovora sa školom;
  • Ova promocija ne može se kombinovati sa drugim promocijama objavljenim na internet portalu jezičke mreže.

Ostale aktuelne promocije jezičke mreže možete videti ovde.

Jezička mreža Verbalisti zastupa u regionu jugoistočne Evrope vodeću školu nemačkog jezika ActiLingua u Austriji koja se nalazi u samom srcu Beča, nasuprot čuvenog dvorca Belvedere.

Letnja škola nemačkog u Beču: Pozivamo te da se upišeš na jedan od ova dva popularna programa i doživiš sve čarolije Beča za vreme leta.

Ako ste ipak za jedno uzbudljivo leto u Berlinu, onda kliknite ovde za program active BERLIN – Berlin College


U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika najboljih škola u svetu, i u pojedinim slučajevima ko-autora jezičkih progama, pružamo mogućnost upisa po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Pored toga, s vodećim stručnjacima u edukaciji i akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti dobijate potrebnu fleksibilnost i pouzdanost pri izboru programa, vannastavnih aktivnosti i smeštaja, kao i u samoj organizaciji putovanja; još neke glavne prednosti usavršavanja preko jezičke mreže možete pročitati ovde.

Imate komentar ili pitanje?