Letnja škola engleskog u Londonu na prestižnom univerzitetu King’s College

Letnja škola engleskog u Londonu, polaznici jezičke mreže Verbalisti

Ova letnja škola engleskog u Londonu objedinjuje sve najbolje u jezičkoj edukaciji mladih – najpoželjniju destinaciju, najpoznatijeg jezičkog edukatora, vodeći koledž u svetu…i naravno vašeg pouzdanog partnera – jezičku mrežu Verbalisti 🙂

Kad su letnje škole engleskog za decu i tinejdžere u pitanju jezička mreža Verbalisti je apsolutni lider a za to je dobrim delom zaslužno i naše ekskluzivno partnerstvo sa uglednom grupacijom Ardmore. U nastavku predstavljamo jedinstven program koji se izvodi u srcu Londona i to u jednom od najboljih koledža na svetu – upoznajte King’s College London Summer School.

Letnja škola engleskog u Londonu (uzrast 13-18 god)

Polaznici pohađaju nastavu u prestižnom King’s College-u koji se nalazi u neposrednoj blizini brojnih londonskih znamenitosti (London Eye je na samo 5 min hoda od koledža).

Ulaz u King's College, Verbalists Education

Kings je jedan od najstarijih univerziteta u Engleskoj, a formirali su ga 1829. godine kralj Džordž IV i Artur Velsli, vojvoda od Velingtona, sa ciljem da se obrazuje engleska vlastela. Kings je iznedrio čak dvanaest nobelovaca i deo je tzv. “zlatnog trougla” (golden triangle), što je nezvanični naziv za grupu najelitnihih univerziteta u Velikoj Britaniji.

Ardmore Language Schools

Letnja škola engleskog u Londonu na prestižnom univerzitetu King’s College, Verbalisti

Ardmore Language Schools, organizator programa, specijalizovan je za kreiranje i izvođenje letnjih škola i akademskih programa za mlade. Sa istorijom dugom preko 35 godina, 18 letnjih škola u Engleskoj i 10 u SAD, Ardmore je jedan je od najvećih edukatora u svetu za mlade. Svake godine više od 15.000 studenata pohađa programe našeg partnera. Nastavno osoblje poseduje CELTA sertifikat, a Ardmore je, kao i jezička mreža Verbalisti, akreditovan od strane Britanskog saveta i English UK.

King’s College London Summer School: Franklin-Wilkins Building, Stamford Street, London, SE1 9NH

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije kompanije PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti pregledajte ovde.

Verbalisti zastupaju ekskluzivno Ardmore škole u Londonu, NjujorkuBostonuLos Anđelesu i u New Heavenu (Yale univerzitet).

Nastava

Nastava se odvija u internacionalnim razredima s najviše 15 učenika po grupi.

Prvog dana polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Pored nivoa znanja, kriterijum za formiranje razreda je i uzrast, tako da se u jednoj grupi nalaze polaznici približno istog znanja i godina.

Fond časova je 20 časova (15 sati nedeljno), dok je nastavni metod komunikativan, pa tako svaki učenik učestvuje u interaktivnom grupnom radu ili radu u parovima.

King's College, Verbalists students in the class

Polaznici dobijaju udžbenik i prateći materijal (uračunato u cenu) a na kraju kursa i sertfikat o odslušanom kursu sa jasno naznačenim nivoom znanja.

Učenici jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education) i škole Ardmore dolaze iz svih krajeva sveta, čak 55 zemalja, što je idealno za sklapanje prijateljstva i vežbanje engleskog.

Smeštaj i ishrana

Studentski smeštaj nalazi se odmah prekoputa glavne zgrade koledža. Ispred koledža nalazi se autobuska stanica a nedaleko je i metro za brz i lak prevoz po gradu.

Smeštajna rezidencija koledža King's u Lodonu, Verbalists Education

Sobe su jednokrevetne sa kupatilom. U ovoj mirnoj i bezbednoj rezidenciji zaboravićete da ste u samom centru Londona. Kampus poseduje i 24-časovno obezbeđenje. Posteljinu obezbeđuje škola. Polaznici donose svoje peškire. Smeštaj nudi korišćenje mašina za pranje i sušenje veša (2,50£ pranje / 1,50£ sušenje).

Ishrana je u studentskom restoranu koledža Kings na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera; lanč paket umesto toplog obraka u danima celodnevnih ekskurzija).

  • Kings College Entrance Verbalists Education 1
  • Kings College Accommodation ensuite bedroom Verbalists Education
  • Kings College Accommodation Kitchen common area Verbalists Education
  • Kings College Canteen Verbalists Education

Vannastavne aktivnosti

Obilasci Londona i njegovih atrakcija u samom su fokusu ove popularne letnje škole engleskog.

Letnja skola engleskog u Londonu, Verbalisti

Sve letnje škole jezičke mreže koncipirane su tako da mladi uče engleski kroz kontekst, koristeći jezik u realnim životnim situacijama. Zato su vannastavne i zabavne aktivnosti pažljivo isplanirane i zauzimaju centralno mesto u učenju, ali i brzom prilagođavanju polaznika međunarodnom okruženju u školi i van nje.

Program uključuje jedan celodnevni i čak 5 poludnevnih izleta u Londonu nedeljno:

  • Piccadilly Circus & National Gallery
  • Notting Hill & Portobello Market
  • Greenwich Observatory
  • Natural History, Science & London
  • Thames River Cruise & Covent Garden
  • Westminster & Hyde Park
Letnja škola engleskog u Londonu - King's College, primer vannastavnih aktivnosti i izleta, Verbalisti
Letnje škole, KING’S COLLEGE LONDON PROGRAM – Primer rasporeda časova i vannastavnih aktivnosti po nedeljama (kliknite na sliku za uvećan prikaz)

Cenovnik i datumi programa

‼️ Letnja škola engleskog u koledžu Kings u Londonu traje od 30. juna do 11. avgusta. Polazak i povratak je uvek nedeljom, dok nastava počinje ponedeljkom. Ovo je individualni program i ne podrazumeva uslugu pratioca grupe.

Važna napomena: Učenje stranog jezika neuporedivo je efikasnije ako se duže boravi i uči jezik u zemlji u kojoj se on govori. Zato smo sa najboljim školama jezika u svetu dogovorili posebne, niže cene za polaznike jezičke mreže koji budu želeli da upišu kurs engleskog u trajanju od 3 i više nedelja.

Cena letnje škole engleskog u Londonu za 3 nedelje niža je za 150 a za 4 nedelje čak za 300 funti! Što je duži kurs engleskog i program to je veći popust 

2024 CENE, PROGRAM King’s College Summer School (13-18 god)

ProgramNEDELJNI
sadržaj programa
2 nedelje3 nedelje4 nedelje
Letnja škola engleskog
King’s College London
jednokrevetna soba,
privatno kupatilo,
pun pansion
20 časova +
svakodnevne aktivnosti +
jedan celodnevni izlet +
5 poludnevnih izleta
265038255000
Cene su date u funtama

NAPOMENA: Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti nikad ne naplaćuje.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika sa fondom od 20 časova nedeljno, kompletan nastavni materijal, odabrani smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona, svakodnevni program vannastavnih aktivnosti, jedna celodnevna plus pet poludnevnih ekskurzija/izleta nedeljno, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, aerodromski transferi (samo ako se avio karta kupi preko ovlašćene agencije od strane kompanije PRODIREKT) i besplatan pristup internetu u školi.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, troškovi pribavljanja britanske vize (oko 130€, i plaća se direktno britanskoj ambasadi) i putno osiguranje. Važna napomena: Cena avio prevoza zavisi od datuma rezervacije avio-karte i ona je obično znatno viša ako se avio karta kupuje 1-3 meseca pred put.

Foto i video galerija

Kratak film o grupaciji Ardmore i njihovim programima za mlade donosimo u nastavku:

Vesele letnje škole jezičke mreže Verbalisti

Letnja škola engleskog u Londonu – imate pitanje ili želite da se prijavite? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?