Vreme je za kurseve engleskog i putovanje u London i Englesku! Za Srbiju i Hrvatsku od danas ne važi obavezan karantin

kursevi engleskog za odrasle u londonu verbalisti

Vlada Velike Britanije danas je objavila listu zemalja za koje se propisi o karantinu neće primjenjivati pri ulasku u tu državu. Naši studenti koji dolaze iz zemalja koje su se našle na listi takozvanih slobodnih putnih koridora neće više morati u 14-dnevnu samoizolaciju. Pored zemalja Evropske unije, Srbija i Hrvatska našle su se na pomenutoj listi, dok Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija nažalost nisu na spisku. Mera stupa na snagu 10. jula.

Sa velikim zadovoljstvom takođe potvrđujemo da je škola St Giles, naš dugogodišnji partner već otvorio vrata svih svojih centara u Londonu, Brajtonu i Kembridžu. Zbog Covid-19 preventivnih mera škole London Central i London Highgate držaće časove u malim grupama, pa će tako naši polaznici imati priliku da brže i bolje uče engleski jezik.

Za programe engleskog jezika u Londonu, Brajtonu, Oksfordu i drugim atraktivnim britanskim destinacijama kliknite ovde.

Pored kurseva engleskog za odrasle, jezička mreža Verbalisti će i ove godine izvoditi popularni My LONDON program namenjem polaznicima uzrasta 16 do 25 godina i to uz pratnju profesora-vodiča jezičke mreže.

My LONDON, jezičko putovanje (16-25)

Grupni polazak sa aerodroma u Beogradu planiran je za 2. avgust; toplo preporučujemo hitan upis. Detalje i cene programa možete pregledati ovde.

Sezona jezičkih putovanja u Englesku je zvanično otvorena!

Imate komentar ili pitanje?