Vreme je za kurseve engleskog i putovanje u London i Englesku! Za Srbiju i Hrvatsku od danas ne važi obavezan karantin

kursevi engleskog za odrasle u londonu verbalisti

Vlada Velike Britanije danas je objavila listu zemalja za koje se propisi o karantinu neće primjenjivati pri ulasku u tu državu. Naši studenti koji dolaze iz zemalja koje su se našle na listi takozvanih slobodnih putnih koridora neće više morati u 14-dnevnu samoizolaciju. Pored zemalja Evropske unije, Srbija i Hrvatska našle su se na pomenutoj listi, dok Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija nažalost nisu na spisku. Mera stupa na snagu 10. jula.

Sa velikim zadovoljstvom takođe potvrđujemo da je škola St Giles, naš dugogodišnji partner već otvorio vrata svih svojih centara u Londonu, Brajtonu i Kembridžu. Zbog Covid-19 preventivnih mera škole London Central i London Highgate držaće časove u malim grupama, pa će tako naši polaznici imati priliku da brže i bolje uče engleski jezik.

Za programe engleskog jezika u Londonu, Brajtonu, Oksfordu i drugim atraktivnim britanskim destinacijama kliknite ovde.

Pored kurseva engleskog za odrasle, jezička mreža Verbalisti će i ove godine izvoditi popularni My LONDON program namenjem polaznicima uzrasta 16 do 25 godina i to uz pratnju profesora-vodiča jezičke mreže.

My LONDON, jezičko putovanje (16-25)

Grupni polazak sa aerodroma u Beogradu planiran je za 2. avgust; toplo preporučujemo hitan upis. Detalje i cene programa možete pregledati ovde.

Sezona jezičkih putovanja u Englesku je zvanično otvorena!


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading