Stipendije za besplatno učenje engleskog jezika

Besplatni kursevi engleskog za borce protiv korone, Verbalisti

Verbalisti poklanjaju 160 besplatnih onlajn časova engleskog za borce protiv korone

Poznavanje stranih jezika nas obogaćuje i otvara nove vidike, dok putovanja postaju uzbudljivija a prijateljstva brojnija. Međutim, u ovim teškim vremenima, učenje stranih jezika ostalo je i jedan od retkih otvorenih prozora sa pogledom na svet. Mi u jezičkoj mreži Verbalisti akcijom “Engleski jezik na dar” otvaramo širom taj prozor za sve one koji su na prvim borbenim linijama protiv korona virusa.

U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom i jednom od vodećih škola jezika u svetu, britanskim LAL Language Centres, obezbedili smo dve vredne stipendije, svaka u visini od 900€, odnosno dva besplatna onlajn kursa engleskog jezika u trajanju od 4 nedelje. 

‼️ Rezultati konkursa

AŽURIRANO, 6. septembar 2020.
Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo dobitnike stipendija: 1) Jasmina Marković iz Beograda i 2) Zoran Vrućinić iz Banja Luke.

Konkurs za dodelu stipendije

Prijavljivanje je lako. Medicinski i drugi radnici koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa Kovid-19 potrebno je da popune prijavni formular u nastavku i dostave kratko motivaciono pismo (na primer, ukratko opisati neko svoje iskustvo ili doprinos u borbi protiv korona virusa).

Stipendija za učenje engleskog u vrednosti od 900€:

 • opšti kurs engleskog u grupama do 12 polaznika
 • početak kursa: 7. septembar
 • trajanje kursa: 4 nedelje
 • 20 časova nedeljno (15 sati), ukupno 80 časova
 • dužina časa: 45 min
 • raspored časova – satnica:
  • Opcija 1: 09:00 – 10:30, zatim pauza, i nastavak časova 11:00 – 12:30
  • Opcija 2: 13:30 – 15:00, zatim pauza, i nastavak časova 15:30 – 17:00
 • Broj stipendija: 2

Imena dobitnika stipendija biće objavljena u nedelju, 6. septembra.

Potrudićemo se da nastavimo da donosimo lepe vesti i slične akcije, kako bismo otvorili što više novih prozora u svet. Pratite nas!

Words and language inspire us! Verbalists – the network where language comes to life.

Prijavni formular:

LAL Language Centres
LAL grupacija ima 30 godina iskustva u organizovanju jezičkih kampova u najatraktivnijim mestima na svetu, poput Londona, Njujorka, Malte ili pak Kejp Tauna u Južnoafričkoj Republici. Pored brojnih nagrada, LAL škole i jezički centri poseduju akreditacije nadležnih institucija za obrazovanje u Velikoj Britaniji, Malti i Sjedinjenim Američkim Državama. Predavači su visoko stručni i zadovoljavaju sve kriterijume koje postavlja komisija za akreditaciju programa za učenje engleskog jezika (Commission on English Language Program Accreditation). PRODIREKT, u čijem sastavu se nalazi jezička mreža Verbalsti, još od 2012. godine ekskluzivno zastupa LAL u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Makedoniji, sa popularnim jezičkim kampovima za mlade u Londonu (detaljnije ovde) i Njujorku. (detaljnije ovde).

Jezička mreža Verbalisti
Jezička mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacione veštine. Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim univerzitetskim centrima u svetu i čije zavidne međunarodne akreditacije možete pogledati ovde. Jezičku mrežu predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Imate komentar ili pitanje?