Ko su ljudi iza jedne od najboljih škola jezika i koledža u Kanadi?

ucenje engleskog i skolovanje u kanadi

Neki od naših studenata već su imali priliku da upoznaju zaposlene u ILAC koledžu dok su pohađali kurseve engleskog ili programe profesionalnog usavršavanja i plaćene radne prakse. Za sve naše buduće polaznike pripremili smo video koji predstavlja “ajlakovce” u korona izolaciji. 🙂

Ovo su naši partneri i prijatelji koji će biti uz vas u Torontu i Vankuveru i pomoći vam da dobijete najbolje obrazovanje dok uživate u Kanadi:

“I love this life” na ILAC način

Iskoristite veliku promociju koja traje do 31. jula! Upišite jedan od programa ILAC koledža i osetite čari studiranja u jednoj od najpoželjnijih zemalja sveta. Za detalje promocije kliknite ovde.

International Language Academy of Canada (ILAC) nudi kurseve engleskog jezika i akademske programe, dok je ILAC International College specijalizovan za programe stručnog usavršavanja i radne prakse. Jezička mreža Verbalisti, koja je deo kompanije PRODIREKT, ima čast da ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope tu najveću i najugledniju jezičku obrazovnu grupaciju u Kanadi.

Imate komentar ili pitanje?