Letnji kursevi jezika i kampovi za mlade, upis bez rizika i planirani grupni polasci u 2020. godini

Milica i Aleksandra, Blue Lagoon, MaltaLeto je na pragu, granice se otvaraju, a avioni sve češće lete. Naše partnerske škole jezika su spremne. Kursevi jezika i letnji kampovi ovog leta će biti jedinstveni, a mi verujemo i kvalitetniji, a evo i zašto:

Poštovanje pravila fizičkog distanciranja znači i manji broj polaznika na času – dobar preduslov za kvalitetniju nastavu. Manji broj turista i studenata znači i manje gužve na aerodromima, ulicama, u prevozu, ali i na plažama 🙂 Svuda se manje čeka, a više uživa.

Sonja Petrovska i Verbalisti, MaltaSa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti znate i da je sve provereno i sigurno. Naši partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, broju učenika u učionicama, merama fizičke distance i higijene…

Mi smo preduzeli i dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

Upis bez rizika – Ukoliko zbog Covid-19 situacije ili uvedenih restrikcija na putovanje program nije moguće realizovati, polazniku su na raspolaganju dve opcije: 

  1. refundacija celokupnog iznosa školarine, umanjeno samo za bankarske troškove transfera
  2. besplatno odlaganje – uplaćen iznos školarine prebacuje se za pohađanje programa u 2021. god.  Dodatna pogodnost u ovom slučaju je da polaznik neće morati da se upisuje po eventualno višoj ceni programa u 2021. god.

Kvalitetniji časovi zbog manjeg broja polaznika u učionicama – Treba imati u vidu da je ove godine znatno smanjen broj učenika u školama i da će se striktno poštovati ograničenja u pogledu broja mesta na programu i smeštaju. Zato preporučujemo blagovremenu rezervaciju mesta.

Jezička mreža najpopularnije programe u regionu i ove godine planira sa pratnjom i to po sledećem rasporedu:
Napomena: Kliknite na naslov za detaljan opis programa i cene

MALTA

Malta, letnja škola engleskog (13-18 god) – planirani grupni polasci 15. avgusta

Preporučujemo i active MALTA program koji ne podrazumeva pratnju i namenjen je polaznicima uzrasta 16 do 25 godina.

active MALTA, engleski jezik (16+ god)

LONDON

My LONDON, jezičko putovanje (16+) – planirani grupni polasci 16. avgusta

Izvođenje individualnih i porodičnih jezičkih programa prikazanih ovde zavisi od restriktivnih mera i pravila koje propisuju pojedine države. U stalnom smo kontaktu sa školama i sve zainteresovane polaznike redovno ćemo obaveštavati o eventualnim izmenama.

Jedva čekamo početak letnjih programa jer nam je svima potrebno opuštanje i druženje, naročito našim najmlađim učenicima. Do tada, ostajte nam zdravo i dobro!

Imate komentar ili pitanje?