Foto uspomene letnje škole engleskog u Njujorku

Foto uspomene letnje škole engleskog u Njujorku

Statua slobode, Tajms skver, Koni ostrvo, Central Park, Prirodnjački muzej, Soho…fotkanje na sve strane! Foto album koji donosimo dočarava deo atmosfere letnje škole engleskog u Njujorku.

Tokom programa čuveni Fordam univerzitet je naš dom – tu smo smešteni, imamo nastavu, kao i deo vannastavnih i sportskih aktivnosti.

Moderni Rose Hill kampus u okviru kog je Fordam univerzitet nalazi se na samo 17 minuta vožnje metroom od Menhetna, srca Njujorka.

Svake godine nas oduševi to što univerzitet ima čak i svoju metro stranicu! Do brojnih znamenitosti jednog od najvećih gradova u svetu dolazimo često s lakoćom. Do Jenki stadiona, Central parka i Pete avenije stižemo ekspresno na ekspresnoj metro liniji Lexington Avenue 🙂 Bukvalno na samo nekoliko minuta lagane šetnje od kampusa su nam i predivna botanička bašta i zoološki vrt.

Naši polaznici imaju jedinstvenu priliku da osete kako žive američki studenti. Još tokom letnje škole sa mnogima počnemo da razgovaramo o uslovima upisa na studije u Americi ili Kanadi. Nije ni čudo jer Njujork je grad koji vas pokreće, motiviše i daje vam neku čudesnu energiju. Mi Verbalisti zato kažemo: New York, New York, so good they named it twice! Za detaljan opis programa koji je zaslužan za ovaj funtastičan foto album klikni ovde ili na naslov u nastavku:

Letnje škole engleskog u Njujorku (12-18 god)

Osim u letnju školu u Njujorku, jezička mreža Verbalisti može da te odvede i u druga dva popularna kampa – u London ili na Maltu. Šta god da izabereš, garantujemo ti nesvakidašnje jezičko leto!

Najbolje skole jezika

PRODIREKT LLC je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik grupacije ARDMORE, koja izvodi letnju školu u Njujorku, za region jugoistočne Evrope i zemlje: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija.

Imate komentar ili pitanje?