Proslavite sa nama 15 godina saradnje sa školom GLS, promocija za letnje škole nemačkog

letnje skole nemackog za decu i mlade verbalisti

Sve kampove nemačkog jezika za decu i mlade u Nemačkoj jezička mreža izvodi sa dugogodišnjim partnerom i sigurno jednom od najvećih i najboljih škola jezika u svetu, koledžom GLS (German Language School). Početak rada te škole pre gotovo 30 godina obeležili su upravo letnji kampovi nemačkog za decu.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiOve godine proslavljamo 15 godina sjajne saradnje sa školom GLS promocijom za programe za mlade u Berlinu i Minhenu. Za upis izvršen do 28. februara važe sledeći popusti:

  • Program u trajanju od 2 nedelje – 100€
  • Program u trajanju od 3 nedelje – 150€
  • Program u trajanju od 4 nedelje – 200€

Jezička mreža Verbalisti posebnu pažnju posvećuje traženju i odabiru programa za mlade koji će ponuditi nastavu najvišeg kvaliteta – savremenu i prilagođenu uzrastu i interesovanjima dece. Podjednako su važni odličan smeštaj, ishrana i aktivnosti kako bi deca bez imalo brige i uz mnogo zabave mogla da se posvete učenju jezika. Svi ponuđeni programi u nastavku u potpunosti zadovoljavaju te najstrože kriterijume:

Intensive-Berlin Westend (14-17 godina)

Berlin Water Sports (13-17 godina)

Berlin Young & Fun (7-14 godina)

Munich Young & Fun (7-14 godina)

Munich Castle (14-17 godina)

Munich Adventure (12-17 godina)

Preporučujemo što raniji upis jer ova promocija traje do 28. februara ili dok se mesta u smeštaju ne popune. Pod upisom se podrazumeva uplata depozita ili celog iznosa koštanja programa, uz potpisivanje ugovora sa školom GLS.

Kad su u pitanju polaznici uzrasta 16-18 godina i program active BERLIN-Berlin College, dobijena mesta u smeštaju u okviru kampusa smo popunili krajem januara. Međutim, škola nam je izašla u susret i obezbedila dodatnih 5 mesta za naše polaznike. Napominjemo da se promocija ne odnosi na program active BERLIN-Berlin College (za njegov opis i cene kliknite ovde).

Verujemo da ćete u ovako širokoj i raznovrsnoj ponudi pronaći idealan program, a ukoliko vam je potreban savet, pozovite nas na 011/262-37-26 ili 063/393-383 i naši stručnjaci će vam rado pomoći. Iskoristite sjajnu priliku, izaberite jedan od kampova i krenite u nezaboravnu avanturu učenja nemačkog jezika u Berlinu ili Minhenu 🙂

Imate komentar ili pitanje?