Zašto su LAL letnje škole engleskog toliko popularne i jedan naš dan u Londonu

letnja skola engleskog jezika u londonu verbalisti

Prošle nedelje predstavili smo kratak video prilog koji smo napravili sa polaznicima letnje škole engleskog jezika u Njujorku. Današnje filmsko platno rezervisano je za naše „londonaše“ sa kojim smo takođe proveli deo leta prošle godine.

Kampus St. Mary’s univerziteta, koji se nalazi u prelepom Richmondu (deo Londona), čuven je po svojim sportskim terenima i nekoliko diplomaca koji su osvojili medalje na olimpijskim igrama. Polaznici jezičke mreže Verbalisti koriste iste te sportske terene u okviru kampusa za igranje fudbala, trčanje ili ležanje u travi sa društvom. Ako pada kiša ili je jako vruć dan, ili pak hoćemo da igramo tenis, selimo se u sportsku dvoranu. „Igre bez granica“ su posebno omiljene, tako da ova aktivnost svake godine ima svoje istaknuto mesto u foto i video galerijama jezičke mreže.

Nakon časova nastavljamo da u stopu pratimo naše polaznike, pa tako učestvujemo u raznim vannastavnim aktivnostima, obilazimo znamenitosti i prelepe parkove Londona, vozimo se Temzom, i naravno idemo u šoping…i to obavezno nekoliko puta 🙂

Velika popularnost ove letnje škole engleskog znači i da se mesta na programu brzo popune, zato savetujemo da pogledate njegov opis na linku u nastavku i što ranije upišete:

Letnja škola engleskog jezika u Londonu (11-17 god)

Britansko-nemačka obrazovna grupacija LAL posebnu pažnju pridaje kvalitetu nastave što im je donelo priznanje vodećeg edukatora kada su mladi u pitanju i bitnu razliku u odnosu na varijante masovnog obrazovnog turizma.

Iskustva i utiske naših polaznika možete pročitati ovde ili u STUDENT SPOTLIGHT. Pored kampa u Londonu, međunarodno akreditovana jezička mreža Verbalisti dugi niz godina zastupa ekskluzivno i škole jezika grupacije LAL u Njujorku i na Malti. Sa LAL školama sve je uvek pouzdano, na vama je samo da izaberete mesto, spakujete kofere i prepustite se čarima i uzbuđenjima njihovih letnjih kampova.

Imate komentar ili pitanje?