Engleski akademski program za pamćenje

svecana vecera za polaznike akademskog programa st hughs

Ako želiš da osetiš čari studiranja u jednom od prestižnih oksfordskih univerziteta i da pretvoriš učenje engleskog jezika u nezaboravno iskustvo, toplo preporučujemo jedan od najboljih akademskih programa za mlade u svetu na St. Hugh’s univerzitetu.

letnja skola engleskog u oxfordu seminar kriticko razmisljanje verbalisti
Seminar posvećen kritičkom razmišljanju i vođenju debata

Dobitnica Nobelove nagrade za mir 1991. godine, burmanska političarka Aun San Su Ći, Suzi Klajn (poznata novinarka BBC-a), Niki Morgan (aktuelna ministarka u britanskoj Vladi) i Amar Kluni (jedna od najuspešnijih britanskih advokatica i supruga poznatog holivudskog glumca Džordža Klunija), samo su neki od čuvenih diplomaca univerziteta St Hugh’s. Možda su počeci tvoje akademske karijere skriveni baš na ovom koledžu i u letnjoj školi jezika.

Nastave je koncipirana na način da stekneš znanje i veštine koje su od presudnog značaja kada je u pitanju uspešno studiranje –  bilo da svoj akademski put trasiraš u svojoj zemlji ili nekom svetskom univerzitetu. Pored usavršavanja engleskog jezika, radi se na razvijanju kritičkog mišljenja i podsticanju da se usvojeno znanje koristi u praksi.

Jedna od glavnih karakteristika tog akademskog programa su i pažljivo osmišljene vannastavnih aktivnosti i izleti, dok će ti ceremonija dodele diplome na svečanoj večeri prestižnog univerziteta ostati večno u sećanju…garantovano!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiJezička mreža Verbalisti, koja s ponosom dugi niz godina u regionu jugoistočne Evrope ekskluzivno predstavlja ovaj akademski program, omogućila je još jednu priliku svojim polaznicima za upis po značajno sniženoj školarini. Za izvršen upis do 10. aprila važi popust od čak 1.000 funti pod uslovom da u vreme upisa još uvek ima mesta na programu. Ova promocija sigurno neće biti ponovljena, a koliko je jedinstvena uverite se sami pregledom programa ovde i svega što cena uključuje:

academic OXFORD (15-17 god), ST HUGH’S COLLEGE

Šta kažu studenti i kako izgleda učenje engleskog, vannastavne aktivnosti, druženje i zabava na ovom oksfordskom univerzitetu pogledaj u nastavku:

 

Imate komentar ili pitanje?