Prijavi se odmah i obezbedi mesto u najboljoj fudbalskoj akademiji na svetu – Manchester City

nasi polaznici skole fudbala i engleskog jezika 2016 kamp manchester city verbalisti

Mančester siti školu fudbala i engleskog jezika prošle godine pohađao je rekordan broj polaznika jezičke mreže. Sezonu 2018 posebno pamtimo po najboljem golmanu u redovima plavaca Dušanu, fantastičnom vezisti Danielu i ubojitom napadaču Jovanu. Pored njih trojice, još 9 mladih verbalista usavršavalo je fudbalske i jezičke veštine sa vrhunskim Sitijevim trenerima na velelepnom Etihadu.

pep guardiola poruka skola fudbala manchester ctiy verbalistiDa. baš tako, dobro ste pročitali, polaznici Manchester City akademije treniraju na terenima čuvenog stadionskog kompleksa Etihad, upravo gde i prvotimci ovog trofejnog engleskog prvoligaša. Tokom nastave uči se o strategijama fudbala i taktici, važnosti pravilne ishrane i o medijskom nastupu, a na treninzima se podjednako razvija individualna uloga igrača i timski duh. Takođe, kondicione vežbe i vežbe za povećanje snage su neizostavni deo rada na terenu. A onda, kreće odmeravanje snaga i fudbalsko nadmudrivanje na terenu!

Ne oklevate previše! Prolećni termini ove prestižne fudbalske akademije odavno su popunjeni, dok i za pojedine letnje termine već nema mesta. Kliknite na link programa u nastavku, odaberete letnji termin i kontaktirate nas kako biste na vreme obezbedili mesto u ovoj prestižnoj školi fudbala:

MANCHESTER CITY Academy – škola fudbala i engleskog jezika (9-17 god)

Važna napomena: Man City fudbalski kamp otvoren je za upis svih nivoa znanja engleskog jezika i fudbalskih veština jer se polaznici razvrstavaju u grupe prema polu, uzrastu i jezičko-fudbalskim sposobnostima.

Jezička mreža Verbalisti je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik Manchester City škole fudbala i jezika u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Imate komentar ili pitanje?