Prijavi se odmah i obezbedi mesto u najboljoj fudbalskoj akademiji na svetu – Manchester City

Mančester siti školu fudbala i engleskog jezika prošle godine pohađao je rekordan broj polaznika jezičke mreže. Sezonu 2018 posebno pamtimo po najboljem golmanu u redovima plavaca Dušanu, fantastičnom vezisti Danielu i ubojitom napadaču Jovanu. Pored njih trojice, još 9 mladih verbalista usavršavalo je fudbalske i jezičke veštine sa vrhunskim Sitijevim trenerima na velelepnom Etihadu.

Da. baš tako, dobro ste pročitali, polaznici Manchester City akademije treniraju na terenima čuvenog stadionskog kompleksa Etihad, upravo gde i prvotimci ovog trofejnog engleskog prvoligaša. Tokom nastave uči se o strategijama fudbala i taktici, važnosti pravilne ishrane i o medijskom nastupu, a na treninzima se podjednako razvija individualna uloga igrača i timski duh. Takođe, kondicione vežbe i vežbe za povećanje snage su neizostavni deo rada na terenu. A onda, kreće odmeravanje snaga i fudbalsko nadmudrivanje na terenu!

Ne oklevate previše! Prolećni termini ove prestižne fudbalske akademije odavno su popunjeni, dok i za pojedine letnje termine već nema mesta. Kliknite na link programa u nastavku, odaberete letnji termin i kontaktirate nas kako biste na vreme obezbedili mesto u ovoj prestižnoj školi fudbala:

MANCHESTER CITY Academy – škola fudbala i engleskog jezika (9-17 god)

Važna napomena: Man City fudbalski kamp otvoren je za upis svih nivoa znanja engleskog jezika i fudbalskih veština jer se polaznici razvrstavaju u grupe prema polu, uzrastu i jezičko-fudbalskim sposobnostima.

Jezička mreža Verbalisti je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik Manchester City škole fudbala i jezika u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Imate komentar ili pitanje?