Letnja škola u Njujorku – doživi magiju “velike jabuke” sa jezičkom mrežom Verbalisti (VIDEO)

Letnja škola u Njujorku, polaznici jezičke mreže Verbalisti

Svako ko dođe u Njujork želi da se ponovo vrati i oseti tu njegovu neverovatnu magiju koja budi osećaj da je sve moguće ostvariti u životu. Naša letnja škola u Njujorku pruža bezbroj prilika da se upravo tako osetiš. Učenje engleskog ovde je lako i uzbudljivo!

Verbalisti u akciji – Letnja škola u Njujorku

kursevi engleskog u americi new york verbalisti

Prošlog leta smo sa prvom grupom naših polaznika napravili video kojim želimo da dočaramo deo atmosfere letnje škole engleskog u gradu koji nikad ne spava. Zajedno smo išli u školu, šetali gradom, vozili se brodićem, jeli hot dogove na Tajms skveru i sunčali se u Central parku. Njujork je grad gde je šoping najjači u svetu pa smo tu omiljenu aktivnost ponavljali i po nekoliko puta 🙂

Pogledaj našu njujoršku video razglednicu i ako odlučiš da budeš s nama narednog leta, preporučujemo da se što pre prijaviš jer ovaj kamp važi za jedan od najtraženijih među mladima u svetu. Klikni na link/naslov programa za detalje:

Njujork, letnja škola engleskog jezika (12-18 god)

New York Summer School organizuje ugledna obrazovna grupa Ardmore u prestižnom Fordam univerzitetu. Polaznici su pod 24-časovnim nadzorom iskusnog osoblja škole.

Međunarodno akreditovana jezička mreža Verbalisti poznata je po dinamičnim i kvalitetnim jezičkim programima za mlade. Dobijeno pravo ekskluzivnog zastupstva grupacije Ardmore i njenih kampova u SAD i Engleskoj jesu veliko priznanje, ipak nama su najvažnije pohvale roditelja i naših učenika koji pojedine letnje škole, poput ove u Njujorku, upisuju više puta. Neke od tih utisaka možete pročitati ovde ili u STUDENT SPOTLIGHT na sajtu Verbalista.

Letnja škola u Njujorku

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima.

Imate komentar ili pitanje?