Zavirite u ultra moderan kampus u Brajtonu grupacije Kings Education koji pruža idealne uslove za učenje engleskog

Zavirite u ultra moderan kampus u Brajtonu grupacije Kings Education koji pruža idealne uslove za učenje engleskog

Prošlog leta smo ponovo boravili u Brajtonu, gde u saradnji s obrazovnom grupom KINGS EDUCATION, koja je jedna od najprestižnijih u svetu, izvodimo popularni jezički program active BRIGHTON. Cilj nam je bio da sa našim polaznicima provedemo nekoliko dana i zabeležimo njihove utiske. Takođe smo iskoristili tu priliku i zajedno sa školom napravili virtuelni vodič kroz kampus koji verno prikazuje uslove u kojima studenti za vreme trajanja programa uče, druže se i odmaraju. Za ovu zanimljivu i korisnu trodimenzionalnu šetnju kliknite ovde ili na link u nastavku:

Virtuelni vodič kroz KINGS kampus u Brajtonu

Nastava i smeštaj obezbeđeni su u okviru potpuno novog kampusa koji se nalazi u delu London Road nedaleko od centralne šoping zone North Laine. Ovu brajtonsku četvrt studenti posebno vole jer je bogata sadržajima za druženje i zabavu. Tu se nalazi i pozorište vojvode od Jorka koje je dom najstarijeg bioskopa u Velikoj Britaniji. Sigurni smo da ćete iskoristiti priliku i pogledati neki od aktuelnih filmova baš ovde 🙂

polaznice jezicke mreze u brajtonu

Kao što to vidite u virtuelnom prikazu u nastavku, uslovi za učenje, zabavu i odmor u kampusu su fenomenalni. Učionice poseduju učila koja su poslednja reč tehnike, opremljene su interaktivnim belim tablama, a kompjuterska laboratorija je na raspolaganju za dodatnu pretragu sadržaja i materijala za učenje.  Moderne jednokrevetne sobe imaju kupatilo, a na raspolaganju vam je i prostrana TV sala.

Preporučujemo da pretvorite ovaj virtuelni prikaz u stvarnu avanturu i provedete aktivno leto za pamćenje baš u Brajtonu. Konkaktirajte nas već danas i na vreme rezervišite mesto – za sebe i za omiljeno društvo! Za detalje programa i cene kliknite ovde ili na link u nastavku:

active BRIGHTON, kursevi engleskog jezika (16-25 god), KINGS

Utiske Loica, našeg polaznika iz Švajcarske, možete videti u posebnoj rubrici sajta STUDENT SPOTLIGHT ili klikom ovde

Svaku školu iz naše ponude, koju možete pregledati ovde, lično smo obišli i uverili se u kvalitet programa, smeštajnih kapaciteta i vannastavnih aktivnosti. Međunarodne akreditacije u domenu obrazovanja i ugled koji jezička mreža uživa u regionu i svetu obavezuju nas da nastavimo da pratimo i kontrolišemo rad tih škola. Naše savete za unapređenje saradnje, pa i same nastave, škole jezika rado prihvataju i primenjuju. Polaznici nas često konsultuju kada je u pitanju dinamika njihovog jezičkog usavršavanja i odabir pravog programa i destinacije. Upravo ovo su neki od razloga zašto se kao stručnjaci u jezičkom obrazovanju i akademskom savetovanju bitno razlikujemo od turističkih agencija.

Jezička mreža Verbalisti nastavlja da se ubrzano razvija kako po broju polaznika, tako i po svom globalnom dometu. Čak 100.000 članova prati Verbaliste na FB, a blizu 8.000 polaznika je već pohađalo neki od programa jezičke mreže u poslednjih deset godina.

Imate komentar ili pitanje?