Jedinstvena prilika za učenje engleskog i provod u “malom Londonu na moru”

Jedinstvena prilika za učenje engleskog i provod u “malom Londonu na moru”

active BRIGHTON za aktivne polaznike

Ne propustite priliku za učenje engleskog u potpuno novom kampusu koledža KINGS koji se nalazi u četvrti London Road, omiljenoj među mladima i na samo nekoliko minuta hoda od brajtonske plaže, zanimljivih turističkih atrakcija i živopisnih mesta za zabavu.


c5a1kola jezika kings brighton recepcija

Zašto mladi često biraju individualne active programe iz ponude jezičke mreže Verbalisti? Oni koji su ih već pohađali jedinstveni su u stavu da su active programi idealan način da se provede leto, pre svega, jer za veoma povoljnu cenu nude kvalitetnu nastavu u vodećim školama jezika u svetu u kombinaciji sa probranim paketom vannastavnih aktivnosti i izleta. Važno je istaći još jednu pogodnost active programa a to je odličan smeštaj u školskim rezidencijama, pri čemu je takav smeštaj uvek blizu ili čak u okviru same škole, nešto što je jako bitno kada su mladi i njihova bezbednost u pitanju.

Za učenje engleskog i boravak u Velikoj Britaniji apsolutni favorit je program active BRIGHTON.

spavaca soba sa privatnim kupatilom c5a1kola kings brighton

Ne samo da se radi o najatraktivnijem britanskom gradu za mlade uzrasta 16-22 godine, već je reč o jednoj od najboljih škola u Engleskoj. Kada na to dodate činjenicu da cena uključuje boravak u jednokrevetnim sobama sa privatnim kupatilom u samoj školi i to na bazi polupansiona u restoranu koji je takođe u sklopu modernog kampusa, onda ne čudi što se ovaj program prvi rasproda.

Moramo da naglasimo da u kampusu ima samo 60 soba. Kao ekskluzivni i dugogodišnji partner koledža KINGS dobili smo na raspolaganje jedan manji broj jednokrevetnih soba za termine 31. juli, kao i 6, 13. i 20. avgust.

Preporučujemo hitan upis a detalje programa i cene pogledajte ovde ili na linku:

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS

Kontaktirajte nas i upoznajte čari “malog Londona na moru” 🙂

Imate komentar ili pitanje?