Gde je najbolje učiti španski jezik – predstavljamo najbolje destinacije i škole u Španiji

skole spanskog jezika

Jezička mreža Verbalisti nudi široku lepezu popularnih programa za učenje španskog jezika u Španiji. Predstavnici jezičke mreže su krajem prošle godine na poziv organizacije FEDELE (Španska federacija udruženja škola španskog jezika za strance) obišli najbolje škole jezika širom Španije. Iz dugogodišnje saradnje sa tim školama toplo preporučujemo sledeće jezičke destinacije za odrasle i mlade: Madrid, Barselona, Valensija, Malaga, Sevilja, Ibica i Palma de Majorka. Koje mesto izabrati?

Madrid

Prestonica i srce Španije i Kastilje, regije po kojoj svi Španci nazivaju zvanični španski jezik kastiljanski, dom kraljevske porodice i najboljeg fudbala (možda se navijači Barse neće baš složiti). Za španski u Madridu kliknite na željeni program u nastavku:

active MADRID, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
Madrid, španski jezik, DON QUIJOTE

Barselona

Drugi grad po veličini i glavni grad regije Katalonije poznat po Gaudijevim maestralnim arhitektonskim ostvarenjima i prelepim parkovima. I za Barselonu kao i za Madrid preporučujemo dva programa u odnosu na uzrast polaznika:

active BARCELONA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
Barselona, španski jezik, DON QUIJOTE

Valensija

Grad koji ima sve: prelepu arhitekturu, očuvanu i inspirativnu istorijsku četvrt, 5 km dugi park u koritu izmeštene reke Turia (gde je trebalo da bude put, ali vatreni Španci su se izborili za zelenilo), grad umetnosti i nauke i prelepe peščane plaže. Do Valensije najkraći put je preko linka u nastavku:

Valensija, španski jezik, IH VALENCIA

Ibica

Iako je Ibica prva na listi ljubitelja žurki ona ima da ponudi mnogo više od noćnih klubova i danonoćne zabave. Prelepe peščane plaže, kristalno čisto more i mirisne borove šume svake godine ulepšaju brojna jezička putovanja porodica i zaljubljenih parova. Za učenje španskog na Ibici pripremili smo:

active IBIZA, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS
Ibica, španski jezik, INSTITUTO DE IDIOMAS
Ibica 50+, španski jezik, INSTITUTO DE IDIOMAS

Palma de Majorka

Čuveno po sitnom mekanom pesku i predivnom moru, ovo ostrvo je druga kuća mnogih poznatih ličnosti koje ovde vole da napune baterije. Programe za Majorku pogledajte na:

Palma de Majorka, španski jezik, IH PALMA
Majorka 50+, španski jezik, IH PALMA

Sevilja

Grad koji je po bogatstvu kulturnih sadržaja pretekao mnoge poznatije gradove i po tome zauzima 2. mesto u celoj Evropi. Zašto je tako i kako da i sami uživate u bogatoj kulturnoj baštini Sevilje saznajte na:

Sevilja, španski jezik, GIRALDA CENTER

Malaga

Grad koji spaja tradiciju Španije sa onim najboljim iz orijentalne kulture, a sve to na obali mora sa mediteranskom klimom. Španski u Malagi predstavljamo sa:

Malaga, letnja škola španskog jezika (11-18 god), DON QUIJOTE
active MALAGA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
Malaga, španski jezik, MALACA INSTITUTO
Malaga, španski + kuvanje, MALACA INSTITUTO

Tenerife

Za Tenerife kažu da su Havaji Evrope, ostrvo večnog proleća, neprekidne turističke sezone, ostrvo sreće, a mi kažemo OSTRVO SAVRŠENSTVA! Puerto de la Cruz, grad u kome se nalazi škola Don Quijote, glavni je centar svih zbivanja, a kako to sve čarobno izgleda pogledajte na linkovima u nastavku:

Tenerife, španski jezik (17+), DON QUIJOTE
Tenerife 50+, španski jezik, DON QUIJOTE

Koje god mesto da izaberete, garantujemo nezaboravno iskustvo boravka u Španiji. Španci su takođe i veoma komunikativni pa ćete na svakom koraku imati šansu da govorite na španskom sa maternjim govornicima – ne propustite je i upišite neki od kurseva španskog jezika u ponudi Verbalista!

Imate komentar ili pitanje?