Kursevi španskog jezika – Ibica ili Palma, a zašto ne oba?

Ucenje spanskog jezika

Na šta prvo pomislite kada se pomenu Palma de Majorka i Ibica? Kristalno čisto more, predivne plaže, najlepši zalasci sunca i fantastičan provod. To je sve sada samo na korak od vas, ali i mnogo više, jer kad upišete kurs španskog u najboljim školama jezika na ta dva predivna Balearska ostrva vi učite i španski, upoznajete nove prijatelje i imate neprocenjivu pomoć škole u otkrivanju lepota Ibice i Majorke kroz brojne vannastavne aktivnosti i izlete. Ako ste pomislili da takav doživljaj košta mnogo više od jednog običnog turističkog aranžmana, prevarili ste se. Istina je da će vas takvo jezičko putovanje zapravo koštati i manje kada uzmete sve troškove u obzir! Najbolje je da se uverite i sami klikom na sledeće naslove:

Ibica, kursevi španskog jezika

Palma de Majorka, kursevi španskog jezika

Za prave avanturiste i one koji žele da što više vide i nauče predlažemo jezički hedonizam u vidu kombinacije učenja španskog na Palmi i Ibici. Posebno je važno da istaknemo da let od Palme do Ibice traje oko pola sata, a možete se opredeliti i za trosatno krstarenje brodom 🙂

Kvalitet obe škole je na najvišem nivou, što potvrđuju brojne akreditacije najvažnijih međunarodnih obrazovnih organizacija. U ponudi su standardni kursevi španskog jezika različitog intenziteta, individualni kursevi, kao i priprema za DELE. Nakon nastave čekaju vas raznovrsne vannastavne aktivnosti koje su uz doplatu dostupne u školi, a imate i dovoljno slobodnog vremena da se maksimalno posvetite istraživanju ovih mediteranskih dragulja.

Obe škole nude i posebno osmišljene programe za polaznike urasta 50+. Više o tome saznajte na sledećim linkovima:

Ibica 50+, španski jezik

Majorka 50+, španski jezik

Ukoliko vam se sviđa ideja da učenje španskog jezika pretvorite nezaboravno jezičko putovanje, uživate na Balearskim ostrvima i maksimalno iskoristite njihove brojne atrakcije kontaktirajte nas već danas.

Imate komentar ili pitanje?