Medij za učenje stranih jezika i putovanja dostigao hiljadu pratilaca i čak milion i po pregleda

video prilozi za ucenje stranih jezika verbalisti

YouTube kanal jezičke mreže Verbalisti u osmoj godini postojanja dostigao je nove magične brojke – 1.000 pratilaca i skoro 1.500.000 pregleda, i to ga čini jednim od najposećenijih obrazovnih kanala u Evropi.

Kroz video priloge jezičke mreže upoznaćete se sa radom najboljih svetskih škola jezika i univerziteta, putovati u čuvene metropole, učiti o jezicima i možda izabrati svoje sledeće jezičko putovanje. Za one koji žele da usavrše engleski, nemački ili neki drugi od popularnih jezika pripremljene su posebne video vežbe i zanimljivi sadržaji koji su prikazani u okviru posebnih YouTube kanala.

Verujemo da ćete se odlično zabaviti uz playlistu FunTASTIC, dok su za utiske polaznika i njihove putešestvije rezervisane rubrike Student Testimonials i Verbalists in Action.

Velikoj popularnosti Verbalisti YouTube kanala nesumnjivo su doprinele poznate ličnosti koje su kroz TV emisiju jezičke mreže Speak Your Mind! prenele svoja iskustva u učenju stranih jezika i govorile o medijima i značaju razvijanja komunikacijskih veština. Među više od 100 intervjua Verbalista po broju pregleda izdvajaju se: Nataša Ninković, Lane Gutović, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović i Miloš Biković, zatim poznati džezeri – britanski sving bend Jive Aces, virtuozi na gitari Stenli Džordan i Vlatko Stefanovski, i Sajmon Bartolomju iz The Brand New Heavies.

Pregledi video sadržaja se ubrzano nižu, drugi milion je već na vidiku, a da Verbalisti neće dugo čekati i na brojku od tri miliona video pregleda garantuju njihovi nedavno objavljeni novi sadržaji. Proverite klikom ovde.

Izvor: Schools & Agents

Imate komentar ili pitanje?