Letnji jezički kamp u čarobnom dvorcu u Minhenu

Letnji jezički kamp u minhenskom dvorcu za polaznike uzrasta 14-17 god

Letnji jezički kamp u minhenskom dvorcu za polaznike uzrasta 14-17 god


Jezička mreža vodi svoje mlade “nemce” u jedan zaista spektakularan letnji jezički kamp – Munich Castle! U ovom kampu učimo nemački u srednjevekovnom zamku i na obali reke Isar, i sve to dok se još uvek nalazimo u jednom od najlepših gradova Nemačke – Minhenu.

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.


Škola nemačkog “Munich Castle”

Polaznici uzrasta 14-17 godina pohađaju časove nemačkog u prepodnevnim časovima a onda slede uzbudljive aktivnosti i izleti gde se nastavlja sa vežbanjem nemačkog – roštiljijada na obali reke Isar, odbojka, fudbal ili pak obilazak čuvenih minhenskih atrakcija – Hofbräuhaus, Bavaria Filmstudios i Frauenkirche. Program nas vodi i u predivnu prirodu, jezera i planine u bilizini Minhena. Naravno, tu je i nezaobilazni minhenski šoping 🙂 Dobrodošli u Munich Castle!

Škola

Škola nemačkog jezika za decu: Zamak Burg Schwaneck iz 19. veka
Zamak Burg Schwaneck iz 19. veka uređen je tako da spojem istorijskog i modernog pruži jedinstven doživljaj prilikom učenja (kliknite na foto za uvećan prikaz)

GLS (German Language School) važi za jednu od najboljih škola stranih jezika u Evropi a mnogi je smatraju za najbolju u Nemačkoj. Škola radi skoro 35 godina i za to vreme dobila je brojna priznanja i nagrade studenata i same struke. Akreditovali su je berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. I 2012. godine.

GLS je takođe i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus od čak 9000 kvadratnih metara u kom su nalaze odlični smeštajni kapaciteti, restoran i luksuzni hotel.

Verbalisti više od petnaest godina zastupaju školu GLS u svetu, a u regionu jugoistočne Evrope ta saradnja je posebno bliska i podrazumeva zajedničke kampanje i podršku škole GLS jezičkoj mreži Verbalisti u izvođenju njenih kurseva nemačkog u Beogradu.

Mesto i organizacija kampa

Kurs nemakog za decu odvija se u zamku

Bavarska regija poznata je po istorijskim zamkovima koje godišnje poseti veliki broj Nemaca i turista. Jedan od tih zamkova prilagođen je potrebama obrazovanja i njega već godinama koristi škola GLS da organizuje letnji jezički kamp za mlade od 14 do 17 godina koji spaja učenje nemačkog jezika, mnogobrojne aktivnosti u okviru zamka i upoznavanje grada Minhena. Zbog svoje posebnosti, ovaj program je veoma popularan širom sveta i pohađaju ga polaznici iz čak 40 zemalja.

Smešten na 15 minuta vožnje vozom od centra Minhena u rezidencijalnom naselju, zamak Burg Schwaneck iz 19. veka uređen je tako da spojem istorijskog i modernog pruži jedinstven doživljaj prilikom učenja. Dodatnu čar pružaju veliki park koji se prostire oko zamka i reka Isar.

Zamak Burg Schwaneck svojim sadržajima može da parira savremenim obrazovnim kampusima – velike učionice, studentske sobe, kafeterija, internet kafe, viteški hol, prostorije za druženje, kuglanje, bilijar i stoni tenis, kao i tereni u parku čine ga odličnim smeštajem.

Za sigurnost polaznika brine se osoblje škole GLS koje odseda u kampu i pruža 24-časovni nadzor i brigu.

Nastava

Po dolasku u kamp svaki polaznik radi dijagnostički test i raspoređuje se u grupu koja odgovara njegovom nivou znanja nemačkog jezika – od početnog do naprednog nivoa, s tim da program nije predviđen za apsolutne početnike. Radi se u manjim grupam od najviše 12 polaznika. Tokom prepodnevnih sati se radnim danima uči nemački jezik, a fond časova je 20 na nedeljnom nivou.

Učionice su prostrane i u njima se oseća dašak duge istorije srednjevekovnog zamka, što je veoma inspirativna atmosfera za učenje.

Aktivnosti

Tokom popodnevnih i večernjih sati predviđen je niz aktivnosti uz koje se kroz igru i zabavu vežba komunikacija na nemačkom i upoznaju Minhen i nemačka kultura, što je najbolji kontekst za usvajanje stranog jezika. Popodneva su rezervisana za uživanja u plivanju, raftingu rekom Isar, igrama, sportskim aktivnostima, ekskurzijama u Minhen i okolne gradove, dok se večeri provode u video projekcijama, kampovanju ili vožnji bicikla na obali reke.

Smeštaj i ishrana

Kliknite na foto za uvećan prikaz

Sobe su četvorokrevetne i petokrevetne sa tuševima i sve se nalaze u okviru zamka, a toaleti su spratni.

Ishrana je na bazi punog pansiona i služi se u kafeteriji zamka.

Cenovnik i datumi programa

Kamp traje od 25. juna do 6. avgusta, a predviđen dolazak i odlazak iz kampa su nedeljom u navedenom periodu.

Važna napomena: Škola nemačkog GLS obezbedila je u zamku samo 50 kreveta za svoje polaznike koji svake godine dolaze iz 30 zemalja sveta. Zato preporučujemo što raniji upis ako želite da spavate i učite u jednom nemačkom dvorcu i sa najboljom školom u Nemačkoj 🙂

2023 CENE ZA LETNJI JEZIČKI KAMP “MUNICH CASTLE”

Cene za letnju školu nemačkog jezika Munich Castle, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno: kurs nemačkog jezika za decu od 20 časova nedeljno, smeštaj u četvorokrevetnoj ili petokrevetnoj sobi u zamku, pun pansion, 2 dnevne vannastavne aktivnosti u kampusu predviđene programom, jedna poludnevna i jedna celodnevna ekskurzija na nedeljnom nivou, školski transport, 24-časovni nadzor stručnog osoblja, i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: troškovi registracije 50€, avionska karta i takse, aerodromski transfer (80€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00), i karta za javni gradski prevoz oko 30€.

Dodatni dan na programu košta 110€.

Foto galerija

Najmlađi polaznici

Tinejdžeri

Letnja škola nemačkog Munich Castle – imate pitanje ili želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?