Veliki popust za letnje škole engleskog jezika i sportske kampove za decu

popusti na letnje c5a1kole engleskog jezika

JEZIK na DAR

Jezička mreža i ove godine za novogodišnje i božićne praznike u okviru kampanje “JEZIK na DAR” za svoje polaznike i članove donosi vredan poklon. Ovaj put je to veliki popust na letnje škole engleskog jezika i prestižne sportske kampove za mlade. Važna napomena: poklon sigurno neće postati još “slađi” u 2018! Zato preporučujemo da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obradujete svoje dete odlaskom na jedan od kampova u nastavku.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPromocija JEZIK na DAR važi za upis izvršen do 29. decembra 2017. za pohađanje programa u 2018. Visina popusta zavisi od tipa i dužine jezičkog programa i kreće se od 100€ do 2.400£ za šestonedeljnu akademsku letnju školu u Oksfordu. Za opise kurseva, škola, cene i popuste kliknite na željeni naziv programa/link u nastavku teksta.

MANCHESTER CITY FOOTBALL-ENGLISH (9-17 god)
Da li postoji lepši poklon za jednog dečaka za Novu Godinu od toga da na proleće ili narednog leta istrči na terene čuvenog Etihad stadiona i tokom dve nedelje bude deo tima Manchester City? Mnoge devojčice takođe o tome sanjaju, ali ne brinite, i za njih smo obezbedili fudbalsko-jezički kamp tog svetskog šampiona; da li ste znali da Manchester City seniorke važe za neprikosnovene u svetu fudbala! 🙂

NIKE TENNIS-ENGLISH (10-17 god)
Ako su vaši mališani više okrenuti belom sportu i za njih imamo pravu poslasticu – prestižnu NIKE školu tenisa i engleskog jezika koja se održava u najboljem teniskom centru u Engleskoj pod palicom vodećih međunarodno priznatih i akreditovanih trenera. Na terenima National Tennis Centre moguće je da se sudarite sa Marejom ili nekim od britanskih reprezentativaca 🙂

pratilac grupa jezic48dke mrec5bee verbalisti
Verbaliste čine stručnjaci koji su u stranim koledžima završili obuku za pružanje usluga u obrazovanju, kao i obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola

MALTA letnja škola sa pratnjom (12-17)
Za one koji vole more i sunce, tu je daleko najtraženija letnja škola na Mediteranu koja se izvodi na Malti uz nadzor iskusnih pratilaca jezičke mreže. Škola IELS je najuglednija na Malti i osnivač FELTOM udruženja zaduženog za kontrolu rada svih škola i profesora jezika na Malti.

active MALTA (16+ god)
Samostalniji stariji maloletnici i odrasli često biraju program active MALTA jer on, kao i svi active programi jezičke mreže, idealno kombinuje kvalitetnu nastavu, odličan smeštaj, vannastavne aktivnosti i izlete. Ne morate da brinete koje su aktivnosti ili izleti najbolji, niti da plaćate mnogo više cene u slučaju da aktivnosti i izlete kupujete pojedinačno. Sve vam je unapred sređeno, na vama je da samo učite i zabavite se.

My LONDON i active BRIGHTON sa pratnjom (16+ god)
Verujemo da će i ovu narednu, jedanaestu godinu zaredom, mladi brzo popuniti sva slobodna mesta za dva najpopularnija programa u Engleskoj – jezičko putovanje My LONDON i program active BRIGHTON. Verbalisti te programe organizuju u saradnji sa dve obrazovne grupe koje spadaju u najcenjenije i najviše nagrađivane škole jezika u Velikoj Britaniji – Kings Education i St. Giles College. Polaznike obe letnje škole predvode pratioci jezičke mreže, s tim da je My LONDON rezervisan za vodiča Ljišku čije 30-godišnje iskustvo u radu sa mladima i poznavanje Londona je neprocenjivo.

LONDON letnja škola sa pratnjom (11-17 god)
Mlađi verbalisti ne menjaju oprobanu i pouzdanu varijantu učenja engleskog u letnjoj školi u Richmondu koji je, po mnogima, najlepši i najbezbedniji kraj Londona. Polaznici zajedno sa pratiocem grupe borave u predivnom kampusu univerziteta St. Mary’s koji je iznedrio brojne sportiste i uspešne poslovne ljude.

NEW YORK letnja škola sa pratnjom (12-18 god)
Američki san kao i svake godine ispuniće letnja škola na čuvenom univerzitetu Fordham u Njujorku. I ovaj program izvodi se sa pratiocem jezičke mreže a polaznici ga vole jer obiluje atraktivnim aktivnostima i izletima u gradu koji nikad ne spava.

OXFORDSKI UNIVERZITET (15-17 god)
Za kraj ovog kratkog pregleda vodećih svetskih jezičkih kampova za decu i mlade koji su deo kampanje “Jezik na dar” sačuvali smo najbolje. Radi se o akademskom programu u Oksfordu koji je prošle godine oborio Ginisov rekord po broju različitih zemalja, njih 67, iz kojih su studenti dolazili. Globalni karakter tog programa je samo jedan od kvaliteta zbog kog ga mnogi svrstavaju u sam vrh akademskih letnjih škola jezika. Činjenica da se održava u jednom od najboljih oksfordskih univerziteta – St. Hugh’s, zatim predivno i bezbedno okruženje kampusa, vrhunski profesori, program koji pored časova engleskog sadrži debatne i druge radionice, popodnevni seminari sa gostima predavačima koji predstavljaju akademski krem oksfordskih univerziteta, još su neke bitne vrednosti koje čine ovu letnju školu neprikosnovenom kada je u pitanju učenje engleskog i priprema za studije.

Dok birate poklon za vaše dete, podsećamo vas da sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti, koja se ne bavi turizmom već obrazovanjem, uvek možete da računate na bogato iskustvo i stručnu pomoć. Ekskluzivna prava zastupstva koje smo dobili za region Balkana od gore pomenutih škola, univerziteta i najpoznatijih sportskih brendova takođe govori o kvalitetu i pouzdanosti naših usluga a ovde možete naći i druge razloge za naše partnerstvo.

Do opisa programa, cena i odobrenih popusta dolazite klikom na naslove/linkove u nastavku. Za širok izbor brojnih drugih programa kliknite ovde.

MANCHESTER CITY Academy – škola fudbala i engleskog jezika (9-17 god), MANCHESTER CITY – kliknite ovde

MANCHESTER CITY Academy for Girls – škola fudbala i engleskog jezika za devojčice (9-17 god), MANCHESTER CITY – kliknite ovde

NIKE teniski kamp i škola engleskog jezika (10-17 god), NIKE – kliknite ovde

MALTA letnja škola engleskog jezika (12-17 god), IELS – kliknite ovde

active MALTA, engleski jezik (16+ god), IELS – kliknite ovde

My LONDON jezičko putovanje (16+), ST GILES COLLEGE – kliknite ovde

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS – kliknite ovde

LONDON letnja škola engleskog jezika (11-17 god), LAL LONDON – kliknite ovde

NEW YORK letnja škola engleskog jezika (12-18 god), LAL NEW YORK – kliknite ovde

OXFORD akademski program učenja engleskog (15-17 god), ST HUGH’S COLLEGE – kliknite ovde

AKREDITOVANO * POUZDANO * SAVET JEZIČKIH STRUČNJAKA * SARADNJA DIREKTNO SA NAJBOLJIM ŠKOLAMA U SVETU

Jezička mreža Verbalisti je obrazovna grupa koju predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju edukativnih programa.

Imate komentar ili pitanje?