Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu sa akademskom prestižnošću

Letnji kamp engleskog i akademski program u Oksfordu, Verbalisti

Školovanje u Engleskoj – lepo zvuči. Školovanje na jednom od najboljih univerziteta u Oksfordu – sada to već ima i akademsku vrednost.

Letnji akademski program – koledž St. Hugh’s u Oxfordu (15-17 god)

U skladu sa edukativnim trendovima u svetu i potrebama studiranja u inostranstvu, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo novu grupu programa jezičke mreže – akademske programe. Cilj je da polaznici  usavrše znanje engleskog jezika kroz napredne programe koji kombinuju kurseve engleskog sa učenjem izbornih fakultetskih predmeta, učestvovanjem u debatama i slušanjem stručnih predavanja. Bogat program aktivnosti kreiran je tako da uz dobru zabavu polaznici osete i kako izgleda studentski život u Engleskoj ili Americi. Od jezičke mreže očekujete samo najbolje i zato vas mi vodimo u najbolje univerzitete na svetu. Pravac OXBRIDGE!

Oxbridge je popularni termin koji služi da opiše grupu prestižnih univerziteta u Oksfordu, koji pripadaju University of Oxford (OX), i onih u Kembridžu koji su pod okriljem University of Cambridge (BRIDGE). Posebna nam je čast i privilegija da smo dobili ekskluzivno pravo za područje bivše Jugoslavije da svojim studentima omogućimo akademski program učenja engleskog jezika u čuvenim univerzitetima – St. Hugh’s u Oksfordu i Magdalene College u Kembridžu (kliknite ovde za opis programa u Kembridžu za uzrast 16-25 godina).

Kome je program namenjen

Kursevi engleskog jezika i akademski programi u Oksfordu, Verbalisti
Akademski program u prestižnom oksfordskom koledžu po specijalnoj ceni za polaznike jezičke mreže (kliknite na fotografije u opisu programa za njihov uvećan prikaz)

Mladi uzrasta 15-17 godina sa najmanje srednjim (B1) nivoom znanja engleskog jezika mogu se opredeliti za ovaj izvanredni akademski program. Učite engleski u prestižnom oksfordskom univerzitetu dok živite na isti način kao i njegovi studenti.

Standardni kurs kombinovan sa različitim akademskim modulima, poput opšteg engleskog, medicine, prava, biznisa ili međunarodnih odnosa, pruža odličnu osnovu za pripremu ili upis na studije u inostranstvu. Ovako stečeno iskustvo takođe doprinosi uspešnijem studiranju kod kuće i boljem snalaženju u različitim životnim situacijama.

Posebna pogodnost programa ogleda se u tome da je od momenta dolaska u Oksford SVE uključeno u cenu prikazanu u tabeli niže – nastava, izborni akademski predmeti, seminari, aktivnosti, ekskurzije, smeštaj, ishrana, osiguranje….Dodatno plaćate samo troškove putovanja i prijavu za britansku vizu.

Zvaničan sajt, brošuru i cene programa u oksfordskom univerzitetu St. Hugh’s možete videti ovde ili klikom na sledeći link ST HUGH’S OXFORD UNIVERSITY

Radi se možda o najkvalitetnijem akademskom programu za mlade u ponudi u svetu, pa preporučujemo što raniji upis. Prošle godine imali smo nekoliko polaznika koji zbog kasne prijave i popunjenih univerzitetskih kapaciteta, nažalost, nisu mogli da pohađaju ovaj program. Svi naši polaznici koji su boravili i usavršavali engleski na univerzitetu St. Hugh’s vraćali su se oduševljeni 🙂

Univerzitet, organizator programa i njegove akreditacije

St Hugh’s univerzitet

Polaznici jezicke mreze Verbalisti u St. Hugh's koledzu u OksforduU okviru Univerziteta u Oksfordu nalazi se više od 35 vodećih svetskih koledža sa viševekovnom tradicijom, a St Hugh’s, osnovan 1886. godine, spada među najbolje. Zahvaljujući svojim raskošnim baštama i šumovitim predelima koji se prostiru na oko 60.000 m² površine proglašen je za najatraktivniji koledž kolegijature.

Dobitnica Nobelove nagrade za mir 1991. godine, burmanska političarka Aun San Su Ći, Suzi Klajn (poznata novinarka BBC-a), Niki Morgan (aktuelna ministarka u britanskoj Vladi) i Amar Kluni (jedna od najuspešnijih britanskih advokatica i supruga poznatog holivudskog glumca, Džordža Klunija), samo su deo uspešnih ljudi koji su u koledžu St Hugh’s stekli zavidno obrazovanje. Možda su počeci tvoje akademske karijere skriveni baš na ovom koledžu i u letnjoj školi jezika.

obilasci oksfordaDuke’s Education organizator

Organizator programa Duke’s Education osnovan je 1999. godine i od tada, kroz raznovrsne kvalitetne programe gde se razvijaju akademske veštine, pomaže studentima da se upišu na univerzitete. Pored letnjih akademskih programa, pod rukovodstvom obrazovne grupe Duke’s nalaze se još tri koledža – Fine Arts College u Londonu, Acorn House College u Midlseksu (za oblast medicine) i Rochester Independent College u Kentu.

Akreditovan je od strane English UK, organizacije odgovorne za sprovođenje strogog sistema kontrole rada agenata, škola, jezičkih obrazovnih ustanova u Velikoj Britaniji, a i širom sveta. English UK posluje zajedno sa British Council organizacijom, koja je takođe dodelila akreditacije ovoj renomiranoj edukativnoj organizaciji. Važno je napomenuti i dugogodišnje akreditacije koje je Duke’s Education dobio od Council of British International Schools (COBIS) i Young Learner English UK (YLEUK). Pored provere kvaliteta i sadržaja nastave, COBIS i YLEUK postavljaju standarde po pitanju bezbednosti, dobrobiti i zaštiti mladih, sprovodeći strogu politiku tokom zapošljavanja osoblja u školama i koledžima.

Duke’s Education može da se pohvali i nagradom za organizaciju akademskih letnjih programa dobijenu 2015. godine od strane referentnog medija u oblasti obrazovanja El Gazette.

Glavne karakteristike programa

Studenti jezicke mreze Verbalisti u letnjoj akademskoj skoli u OksforduPolaznici uzrasta 15-17 godina sa minimum B1 nivoom znanja engleskog jezika pohađaju 22 časa nedeljno. Dijagnostički test radi se onlajn pre dolaska na program, tako da studenti unapred znaju procenjeni nivo znanja i kojoj grupi pripadaju u toku programa.

Časovi su koncipirani na način da steknete znanje i veštine koje su od presudnog značaja kada je u pitanju uspešno studiranje –  bilo da svoj akademski put trasirate u svojoj zemlji ili nekom svetskom univerzitetu. Pored usavršavanja engleskog jezika, radi se na razvijanju kritičkog mišljenja, izvođenju konstruktivnih zaključaka i podsticanju studenata da usvojeno znanje iskoriste na praktičan način.

Program je podeljen na prepodnevne časove posvećene izbornim predmetima (15 sati nedeljno) i poslepodnevne seminare u trajanju od 4 sata nedeljno, kao i 3 sata nedeljno rezervisana za gostujuća predavanja i akademske izlete.

Izborni predmeti (15 sati nedeljno)

Izborni predmeti izučavaju se radnim danima u ukupnom trajanju od 15 sati i možete se opredeliti za:

  • Opšti engleski, biznis i liderstvo, i međunarodni odnosi (za programe u trajanu od dve ili četiri nedelje)
  • Pravo, medicina, i politika & ekonomija (za programe u trajanju od dve nedelje)

Opis izbornih predmeta:

Nadia, polaznica jezičke mreže iz Poljske, drži prezentaciju na engleskom o
Nadia, polaznica jezičke mreže iz Poljske, drži prezentaciju o svojoj zemlji na engleskom (akademski predmet: Opšti engleski)

Opšti engleski

Predviđen je za razvijanje komunikacionih sposobnosti studenata. Kroz zanimljive nastavne jedinice ohrabreni ste da izrazite kreativne ideje i unapredite svoj rečnik i poznavanje gramatike, čime razvijate visoko samopouzdanje u korišćenju engleskog jezika. Od studenata se očekuje aktivna uloga u nastavi a sve je deo pripreme za buduće akademske izazove.

Biznis i liderstvo

Imate uzbudljivu priliku da na praktičan način naučite šta je sve potrebno za pokretanje sopstvenog biznisa, izučavajući teme marketinga, liderstva i finansija. Takođe, sve vreme radi se na proširivanju znanja poslovnog engleskog jezika. Kruna ovog predmeta je pravljenje sopstvenog biznis plana po zadatku predavača.

Istorija umetnosti

Predmet istorija umetnosti je specijalno osmišljen za studente koji su strastveni ljubitelji njenih najvažnijih segmenata. Obrađuju se teme od slikarstva i vajarstva do arhitekture i dizajna. Da bi razumeli značaj umetnosti u njenom istorijskom i kulturnom kontekstu, studenti analiziraju umetničke pravce od rane renesanse do danas. Ovaj zanimljiv akademski kurs razvija ključno kritičko mišljenje, vizuelnu pismenost, istraživačke i analitičke sposobnosti na engleskom jeziku.

Prirodne nauke

Studenti se upoznaju sa kNa casu akademskog programa ucenja engleskog u St. Hughs univerzitetuljučnim konceptima i teorijama hemije, fizike i biologije.  Kroz projektne zadatke koji zahtevaju samostalne istraživačke i prezentacione veštine studenti stvaraju sjajnu osnovu za kvalitetnije buduće učenje na univerzitetima. Navedeni predmeti se proučavaju sa ciljem boljeg razumevanja zakona prirodnih nauka, kao i razvijanja znanja engleskog jezika neophodnog za njihovo opisivanje.

Inženjerstvo

Polaznici se bave elementima mašinstva, elektrotehnike, hemijskog inženjerstva i inženjerstva iz oblasti očuvanja životne sredine. Kroz praktične nastavne projekte izučava se primena naučnih i matematičkih principa i razvijaju se veštine projektovanja, dizajna, inovacija i timskog rada. Studenti analiziraju oba tehnička aspekta inženjerstva, kao što su izgradnja mostova, zgrada, električnih kola i mehaničkog dizajna, ali i socijalni uticaj inženjeringa i kako se rešavaju ekološka, urbana i logistička pitanja.

...na času predmeta Međunarodni odnosi
…na času predmeta Međunarodni odnosi

Međunarodni odnosi

Proširujete znanje iz oblasti međunarodne politike i istražujete njene glavne institucije. Kroz inovativne zadatke, debate i simulacije konferencija razvijate pregovaračke veštine, gradite diplomatsku ličnost i podstičete kritičko mišljenje. Na kraju programa prisustvujete simulaciji sednice Ujedinjenih nacija. Drago nam je da razvijamo lidere budućeg svetskog poretka! Međunarodne odnose moguće je slušati za upis na predavanja koja se održavaju od 5. do 19. avgusta.

Pravo

Budući advokati i sudije rado biraju ovaj predmet baziran na razumevanju pravne terminologije i njeno pravilno korišćenje kroz pravnu argumentaciju. Imate priliku da u izmišljenom suđenju budete advokati, sudije, branioci i tužioci, uz praktičnu primenu svega naučenog na časovima. Ovaj predmet je na raspolaganju od 5. do 19. avgusta.

Predmet Biznis i liderstvo očigledno privlači najveću pažnju :)
Predmet Biznis i liderstvo očigledno privlači najveću pažnju 🙂

Medicina

Zaljubljenici u najplemenitiji poziv na svetu biraju časove medicine. Izučava se biologija čoveka i prolazi se trening prve pomoći. Kroz simulacije bolesti učite kako se postavljaju dijagnoze, sprovodi lečenje i vrše konsultacije sa kolegama lekarima. Bavite se pitanjima od značaja za javno zdravlje i iznosite kreativna rešenja kroz ubedljive argumente. Časovi su odlična priprema za buduće studije medicine, a polaznici mogu da ih slušaju samo u intervalu od 5. do 19. avgusta.

Politika i ekonomija

Kroz ove časove bavite se ključnim geopolitičkim pitanjima današnjice. Učite kako ekonomija utiče na oblikovanje poličkog mišljenja i ideologija u državnim i međunarodnim okvirima. Imate priliku da osmislite sopstvenu političku kampanju i prezentujete ostalima u kritičkoj razmeni mišljenja.

Seminari (4 sata nedeljno)

Seminar posvećen kritičkom razmišljanju i vođenju debata
Seminar posvećen kritičkom razmišljanju i vođenju debata

Poslepodnevni seminari pohađaju se dva puta nedeljno u trajanu od po dva sata.  Na raspolaganju su sledeći seminari za programe u trajanju od dve, četiri ili šest nedelja:

  • Akademsko pisanje – razvijate ključne veštine za pisanje eseja. Od vas se očekuje da ste u stanju da formulišete ideje na logičan i organizovan način uz ubedljivu agrumentaciju i pravilno korišćenje vokabulara i gramatike. Nastavnici specijalizovani za ovu tematiku pomažu studentima da poboljšaju pisanje i dostignu najviši mogući nivo pre upisa na odabrani univerzitet. Ovaj seminar je veoma koristan jer je pisanje eseja i studija slučaja osnovni element u pohađanju i polaganju praktično svih fakultetskih predmeta.
  • Kritičko razmišljenje –  bavite se različitim temama od svetskog značaja poput političkih, ekonomskih, geopolitičkih i formirate kritički stav kroz inovativne diskusije, poštujući pravila dijaloga i prava na različit stav drugih i argumentaciju.
  •  Trinity Graded Examination in Spoken English (GESE) – naučite kako uspešno da položite Trinity GESE ispit priznat od strane najboljih svetskih škola i univerziteta. Izlatak na završni ispit uključen je u cenu i radi se na na kraju seminara.

U zavisnosti od dužine trajanja programa, za izborne predmete i seminare opredeljujete se na sledeći način:

  1. Program u trajanju od dve nedelje – jedan izborni predmet i jedan seminar
  2. Program u trajanju od četiri nedelje –  birate dva izborna predmeta i jedan seminar ili jedan izborni predmet i dva seminara
  3. Program u trajanju od šest nedelja – uzimate dva izborna predmeta i dva seminara

Sport i vannastavne aktivnosti letnje akademske skole jezika u Oxfordu, Verbalisti

Vannastavne aktivnosti i akademski izleti

Jedna od najbitnijih karakteristika ovog programa upravo je program pažljivo osmišljenih vannastavnih aktivnosti. Tim stručnjaka univerziteta konstantno radi na osmišljavanju slobodnog vremena i čini sve da letnje akademsko iskustvo bude nezaboravno za svakog polaznika.

Posete muzejima i obilasci Londona, VerbalistiPopodneva su rezervisana za razgledanje grada i posetu oskfordskim muzejima i univerzitetima. Gradske ture obavezno uključuju i vreme za šoping a Oksford je poznat po odličnom izboru i nižim cenama nego u Londonu. Nakon gradskih tura slede sportska takmičenja. Kao što to već vekovima rade studenti Kembridža i Oksforda i mi se nadmećemo sa vršnjacima iz drugih zemalja u košarci, odbojci, skvošu, tenisu, fudbalu i badmintonu, Oslobodite skrivene sportske talente, pa da vidimo na čijim policama najlepše stoji oksfordski pehar.

Oni najkreativniji dobiće svojih pet minuta na radionicama posvećenim pisanju i čitanju poezije, a nakon intenzivnog rasporeda, ko želi, može da se opusti uz jogu 🙂

Večeri su predviđene za druženje kroz zabavu. Birajte šta volite, sve je već organizovano – žurke, karaoke, filmske projekcije, kvizovi znanja, umetničke radionice i punting.

Posete pozorisnim predstavama, letnja akademska skola engleskog jezika, VerbalistiSvako voli ekskurzije jer je tada najbolji provod, a vikendi su rezervisani upravo za njih. Sve ekskurzije uključene su u cenu. U zavisnosti od termina programa obilazimo neke od sledeće opisanih gradova i atrakcija:

  • Odlazimo u omiljeni grad mladih Britanaca – Brajton i ushićeno se fotografišemo u Kraljevskom paviljonu.
  • Sledeća destinacija je Bristol i njegov čuveni Muzej nauke. Oduševiće nas bogata istorija ovog grada, a dok veselo prepričavamo događaje sa časova u petak pred nama se stvorio predivni tržni centar, pa prosto moramo bar malo virnuti J.
  • Nije kraj, pravac Kembridž, Oksfordov brat blizanac i ljuti konkurent kada je u pitanju akademsko obrazovanje. Svake godine u Kembridžu školuje se više od 18000 studenata, što je nesumnjiva potvrda kvaliteta i prestižnosti. Autentičnosti ambijenta doprinose brojni parkovi, tipični engleski pabovi, uske popločane ulice…Imate utisak da putujete kroz istoriju i da samo što niste sreli nekog od viđenijih svetskih naučnika koji su se ovde obrazovali.
  • Ding-dong, tačno je 12 sati…a vi to vidite na čuvenom Big-Benu, hello London! Prosto upijamo energiju ovog magičnog grada i pred nama su Covent Garden,Tate Modern i the Shard…. Uvek imamo vremena za kupovinu fenomenalnih suvenira u Oxford Street.
  • A sada, vodimo vas na pravu adrenalinsku injekciju – u najbolji zabavni park u Velikoj Britaniji, dobrodošli u Thorpe Park.Roller coaster i druge vrste tobogana čekaju da ih probate…a drugari da im javite utiske.

Svečana dodela diploma i večera

Najlepše za kraj – ceremonija dodela diploma na svečanoj večeri u jednom od prestižnih fakulteta Univerziteta u Oksfordu. Događaj za večno pamćenje! Poput pravih oksfordskih studenata dobijate certifikat o pohađanju programa i izveštaj o postignućima. Nakon svečane ceremonije, sledi proslava mature, najbolji način da se zabavite sa prijateljima i uživate u ostvarenom uspehu. Ceremoniji prisustvuju i studenti koji ostaju duže na programu kako bi čestitali svojim kolegama i pozdravili se pred put.

Smeštaj i ishrana

Studentski smeštaj koledža St Hugh’s čine tri zgrade u okviru univerzitetskog kampusa. U cilju očuvanja bezbednosti učenika, studenti pohađaju nastavu, hrane se i smešteni su u okviru kampusa, a izlaženje van njega moguće je samo u pratnji osoblja i tokom vannastavnih aktivnosti. Sam koledž udaljen je na samo 15 minuta šetnje od centra Oksforda.

Spavaca soba u koledzu St Hugh's OxfordSobe su jednokrevetne i dvokrevetne i čiste se svakog radnog dana. Kupatilo je odmah prekoputa sobe, deli ga najviše 5 polaznika i održava se svakog dana.  Postoji manji broj jednokrevetnih soba sa privatnim kupatilom i ako je takva soba na raspolaganju u momentu rezervacije, potrebno je doplatiti 130 funti nedeljno na iskazanu cenu u cenovniku. Posteljina je obezbeđena i menja se jednom nedeljno, ali peškire polaznik sam treba da ponese. Praonica veša dostupna je jednom nedeljno.

Ishrana je na bazi punog pansiona i škola vodi računa o njenoj raznovrsnosti. Obroci se služe u prostorijama koledža. Uz svaki standardni obrok ponuđena je vegetarijanska opcija. Posebne dijetetske potrebe ili alergije se moraju naznačiti u prijavi kako bi koledž na vreme bio obavešten.

Bezbednost učenika

Obavezno potpisivanje majica na kraju programa :)
Obavezno potpisivanje majica na kraju programa 🙂

Dobrobit i bezbednost učenika je apsolutni prioritet. Duke’s Education posebno se zalaže za održavanje prijatnog i sigurnog okruženja za svoje polaznike, a posebno obučeno osoblje stara se o tome. Sama lokacija, grad Oksford, poznata je po velikom broju studenata iz celog sveta i važi za jedan od najbezbednijih internacionalnih gradova u svetu.

Škola je opremljena sigurnosnim kamerama dok je osoblje prisutno i na raspolaganju 24 časa dnevno, pružajući kompletan nadzor i podršku polaznicima. Po jedan član tima Duke’s Education zadužen je za najviše 12 učenika.

Pristup koledžu imaju isključivo polaznici i zaposleni. Po dolasku, svaki učenik dobija kovertu u kojoj se nalaze ključevi od sobe, zajedno sa mapom i bitnim informacijama o prvom danu u školi. Veoma je važno čuvati ključeve na sigurnom; za izgubljene ključeve mora se platiti odšteta od 20 funti.

Škola obezbeđuje i polisu osiguranja za polaznike (uračunato u cenu), međutim, ako je potrebno, savetujemo da pribavite i dodatno putno osiguranje koje odgovara vašim posebnim zahtevima u pogledu pokrića.

Lekarske usluge i šta raditi u slučaju bolesti – lekarska pomoć uvek je na raspolaganju polaznicima, svakog jutra od ponedeljka do petka (vikendom na poziv), za sva manja oboljenja i tegobe. U slučaju bolesti kod učenika, bolničarke su tu da pruže prvu pomoć ili zakažu pregled kod lekara.

Dani dolaska i odlaska i termini programa

Dolazak u smeštaj i povratak je ponedeljkom. Moguće je upisati program u sledećim terminima i trajanju:

8. jul – 22. jul (2 nedelje)
8. jul – 29. jul (3 nedelje)
8. jul – 05. avgust (4 nedelje)
8. jul – 19. avgust (6 nedelja)
22. jul – 05. avgust (2 nedelje)
22. jul – 12. avgust (3 nedelje)
22. jul – 19. avgust (4 nedelje)
05. avg – 19. avgust (2 nedelje)

2019 CENE ZA AKADEMSKI LETNJI PROGRAM ENGLESKOG JEZIKA U OKSFORDU
COLLEGE ST HUGH’S
uzrast 15-17 godina

Cene letnje skole engleskog u Oksfordu, St Hughs 2019, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Promotivna cena važi za upis do 2. februara 2019.

NAPOMENA: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Ucenici jezicke mreze Verbalisti, letnja skola engleskog u OksforduU cenu je uključeno

  • odabrani akademski program engleskog jezika koji sadrži 41 sat nastave tokom dve nedelje i to: 30 sati nastave engleskog prema izabranom predmetu, 8 sati pripreme za studije i 3 sata akademski orijentisanih izleta u Londonu
  • odabrani izborni akademski predmeti i seminari
  • nastavni materijal (udžbenici se dobijaju na zajam tokom programa) i administrativni troškovi
  • vannastavne aktivnosti (3 popodnevne i 5 večernjih aktivnosti koje mogu biti sportskog, zabavnog ili kulturološkog tipa)
  • celodnevni izleti subotom i nedeljom (mogu biti posete Londonu, Kembridžu, Bathu i slično)
  • ulaznice kod obilazaka i ekskurzija
  • smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona
  • dijagnostički test prvog dana
  • sertifikat po završenom kursu
  • podršku osoblja i uslugu 24-časovnog nadzora
  • lokalni prevoz
  • UK kartica za mobilni telefon
  • zdravstveno osiguranje
  • povratni aerodromski transfer (London-Oxford) od 180 funti ukoliko polaznik kupuje avionsku kartu sa transferima preko ovlašćene turističke agencije kompanije PRODIREKT

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije u iznosu od 50£, avionska karta, džeparac i prijava za britansku vizu (plaća se direktno britanskoj ambasadi, oko 130 evra).

VAŽNA NAPOMENA: Aerodromski transferi i putovanje

Program se izvodi individualno i ne podrazumeva organizovano grupno putovanje.

Britanski vizni režim nalaže da maloletna lica koja apliciraju za britansku vizu obavezno koriste organizovan aerodromski transfer bilo od strane koledža ili kompanije Prodirekt ili neke druge kompanije ovlašćene za organizaciju prevoza maloletnih lica. Predstavnici Prodirekta, odnosno jezičke mreže Verbalisti, rado će vam pružiti pomoć oko prijave za vizu i tu uslugu jezička mreža nikada ne naplaćuje svojim polaznicima.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

Inspirisani ste i motivisani da pretvorite učenje engleskog jezika u nezaboravno iskustvo, a…ko zna…možda sledeće godine izborite svoje mesto i na nekom od fakulteta Univerziteta u Oxfordu. Pogledajte video u nastavku koji smo pripremili o tome šta vas čeka narednog leta:

AKADEMISTI U OKSFORDU 🙂

 

Imate pitanje u vezi sa letnjom školom engleskog jezika u koledžu St. Hugh’s u Oksfordu? Želite da se prijavite/upišete? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading