Zahuktava se Liga šampiona kao i upis u dve najbolje škole fudbala u svetu

Posle zimske pauze najelitniji evropski fudbal vratio se uzbudljivim utakmicama osmine finala. U jezičkoj mreži pauze nije ni bilo 🙂 Zimski prelazni period doneo je više nego uspešan upis na prestižne fudbalske i jezičke kampove u organizaciji Mančester sitija i Real Madrida.

Neki dečaci koji su prošle godine branili boje plavaca odlučili su da ovog leta ponesu kraljevski dres, i obrnuto. Međutim, tu su i vatreni obožavatelji oba kluba koji ne menjaju tabor i jedva čekaju da još više unaprede svoje jezičke i fudbalske veštine u Mančesteru ili Madridu.

Često čujemo prognoze da Real i ove godine osvaja šampionat ili ovo mora biti godina Mančester sitija, a mi u jezičkoj mreži smo se lično uverili da kvalitet, znanje, iskustvo i filozofija uspeha podjednako krase fudbalske kampove oba tima. Ukratko, Manchester City i Real Madrid organizuju najbolje škole fudbala u svetu a detalje programa i kako da se upišete možete naći na sledećim linkovima:

Pojedini termini već su zauzeti a uskoro će i preostala mesta biti popunjena. Ne čekaj konačan rasplet Lige šampiona da bi odlučio gde ćeš trenirati fudbal narednog leta. Upiši se sada i obezbedi sebi mesto, a onda da zajedno navijamo da u finalu u Kardifu odmere snage baš Manchester City i Real Madrid. Tvoja prognoza je…?

PRODIREKT LLC (jezička mreža Verbalisti) ovlašćeni je i ekskluzivni zastupnik Manchester City i Real Madrid škola fudbala i jezika u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Imate komentar ili pitanje?