Teniski kamp sa čuvenim trenerom kao pratiocem i popust za raniji upis u Nike školu tenisa i engleskog jezika – as iz prvog servisa!

Skole tenisa i teniski kampovi jezicke mreze Verbalisti

Dejan Simić
Dejan Simić, pratilac za grupni teniski kamp koji počinje 31. jula

U proteklih nekoliko godina na adresu jezičke mreže stižu samo pohvale i pozitivni komentari polaznika i njihovih roditelja za Nike teniske kampove. Pored kvalitetnog programa ističu da je boravak u Engleskoj bio jedinstveno iskustvo, naročito kada je u pitanju kamp u prestižnom Nacionalnom teniskom centru u Londonu u kom se takođe pripremaju najbolji britanski teniseri i reprezentativci. U tom centru mladi zaljubljenici u tenis imali su još jednu pogodnost tokom boravka u avgustu – uslugu pratioca grupe koju godinama, pod okriljem jezičke mreže, sa velikom predanošću obavlja čuveni teniski trener Dejan Simić (više o Dejanu možete pročitati ovde).

Bilo da se program realizuje individualno ili kao grupni polazak, polaznici jezičke mreže imaju obezbeđenu školsku pratnju i 24-satni nadzor od momenta dolaska na londonski aerodrom, tokom boravka u kampu, pa sve do ukrcavanja na povratni let i odlaska kući.

Nike teniski kampovi i škole namenjeni su mladima uzrasta 10 do 17 godina koji žele da unaprede znanje engleskog jezika dok treniraju tenis pod okriljem najčuvenije sportske marke. Takođe, posebna dragocenost ovog programa su prijateljstva za ceo život i iskustvo koje se ne zaboravlja.  Detalje možete pogledati ovde ili na linku u nastavku:

Tokom jula i avgusta, možete pohađati program individualno, a ako se odlučite za polazak 31. jula bićete deo grupe koju vodi pomenuti teniski trener.EarlyBird popusti na kurseve jezika, Verbalisti

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiKao i obično, ko rano rani, dve sreće grabi – što u konkretnom slučaju znači da ranim prijavljivanjem ostvarujete popust.

Prijavi se do 31. marta  i ostvari popust od 100 funti za individualno pohađanje programa ili čak 200 funti ako budeš deo grupe verbalista u pratnji trenera Dejana Simića!
Važna napomena: za grupni polazak 31. jula broj mesta strogo je ograničen pa toplo preporučujemo što raniji upis.

Uslovi promocije su sledeći:

  • upis mora biti izvršen do 31. marta 2017.
  • pod upisom se smatra uplata depozita ili celog iznosa programa i potpisivanje ugovora sa koledžom
  • ova promocija ne može se kombinovati sa drugim promocijama objavljenim na sajtu jezičke mreže
  • promocija traje dok se ne popune mesta u smeštaju

Program je jedinstven jer je osmišljen da pomogne igračima svih teniskih i jezičkih sposobnosti da unaprede svoju igru i znanje engleskog. Igrači dobijaju i jasne smernice kako da poboljšaju svoje sportske i jezičke veštine i kada napuste kamp.

Stavljamo vam na raspolaganje svoje znanje, autoritet u svetskim obrazovnim institucijama i volju da pomognemo stručnim savetom, a vaše je samo da odaberete termin i da nas ovde kontaktirate.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

Jezičku mrežu Verbalisti predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik škole tenisa NIKE za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?