Iskoristite popust i jedinstvenu priliku da produžite letovanje dok učite engleski na Malti i ostrvu Gozo

polaznice-jezicke-mreze-verbalisti-gozo

Jesenju sezonu jezičkih putovanja otvaramo velikim popustom koji je jezička mreža obezbedila za svoje polaznike za kurseve engleskog jezika na Malti.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiOstvarite 200 evra popusta za 2 i više nedelja jezičkog usavršavanja na ostrvu Gozo.

Ova vest sigurno će najviše obradovati poslovne korisnike i ljubitelje netaknute prirode koji u najvećem broju rado posećuju ovo drugo po veličini ostrvo malteškog arhipelaga. Detalje programa, opis škole i cene možete pogledati ovde ili klikom na link u nastavku:

polaznici-jezicke-mreze-verbalisti-u-skoli-iels-gozo-maltaPromocija važi za programe koji se pohađaju u oktobru i novembru 2016. godine i dok se ne popune mesta u smeštaju. Zato požurite, upišite se na program ovde a onda širom otvorite “azurni prozor” i osetite miris mora na jednom od najlepših mesta na Mediteranu.

Utiske Olge, koja se nedavno vratila sa jezičkog usavršavanja u školi IELS na Malti, pogledajte ovde.

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope najveću i najugledniju školu na Malti – Institute of English Language Studies (IELS).

Save

Imate komentar ili pitanje?