Zimske i letnje škole nemačkog jezika bez premca na najvećem popustu ikada

Kurs nemackog jezika za mlade, Berlin Winter College

Nove gimnazijske obaveze i školsko društvo nisu uspeli da potisnu nostalgiju koju polaznica jezičke mreže Nina Stojić kaže da oseća za predivnim letom provedenim u Berlinu. Nina je ove godine dva puta pohađala program active BERLIN – Berlin College, zimi i leti. Kada je prvi put u januaru došla u školu nije ni slutila da će joj biti toliko lako da se uklopi u novu sredinu a tri nedelje u Berlinu su joj prosto proletele. Njena iskustva sa jezičkog školovanja možete pročitati ovde a za Ninu i sve brojnije fanove nemačkog jezika danas donosimo sjajne vesti!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiKao glavni regionalni partner GLS-a, čuvene i verovatno najbolje škole jezika u Evropi, obezbedili smo nesvakidašnju promociju za zimsku i letnju varijantu popularnog Berlin College programa; detalje i cene programa pogledajte ovde ili na linku u nastavku:

Takođe vas sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo o jedinstvenoj pogodnosti da ove zime po istoj ceni individualnog programa boravite u Nemačkoj sa vodičem-pratiocem!

Skola nemackog za mlade tokom zime, Verbalisti1) Promocija za ZIMSKI kamp nemačkog jezika:
(uzrast 15-19 godina, programi traju 2, 3 ili 4 nedelje u periodu od 1. do 29. januara 2017)

  • U dvonedeljnom terminu od 8. do 22. januara 2017. BORAVAK SA VODIČEM-pratiocem po ceni individualnog programa – prijavljivanje je u toku!!!
  • Za upis izvršen do 31. decembra za četvoronedeljni zimski kamp Winter Berlin College  – 200 evra popusta

2) Promocija za LETNJI kamp nemačkog jezika:
(uzrast 16-19 godina, programi traju 2, 3 ili 4 nedelje u periodu od 25. juna do 20. avgusta 2017)

  • Za upis do 31. decembra – 100 evra popusta

Polaznici koji upišu oba programa, u zimskoj i letnjoj varijanti, mogu da ostvare povoljnosti obe promocije plus dodatnih 50 evra popusta, pa tako 4 nedelje školovanja zimi + 2, 3 ili 4 nedelje leti donose ukupan popust od 350 evra za upis do 31. decembra 2016.

NAPOMENA: Sve promocije važe dok se ne popune mesta u smeštaju. Upis je izvršen kada se popuni i potpiše upisna dokumentacija škole i uplati depozit ili celokupan iznos cene koštanja programa. Zimski program sa pratiocem u ponudi je pod uslovom da se prijavi minimum 8 polaznika.

Za detalje, cene i upis kliknite ovde.

Program učenja nemačkog jezika za mlade active BERLIN – Berlin College, u kombinaciji sa brojnim aktivnostima i obilascima Berlina, pruža mogućnost najbržeg jezičkog usavršavanja uz sjajnu zabavu i druženje.

Akreditacije škola za jezicku edukacijuJezička mreža Verbalisti, koja je deo obrazovne grupe Prodirekt, zastupa koledž GLS u jugoistočnoj Evropi dugi niz godina. Škola je akreditovana od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Čak tri puta proglašena je za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?