Najbolje škole jezika, pratioci grupa i saradnja s jezičkom mrežom

Polaznici letnjih skola jezika Verbalista

Otvaranje novih jezičkih destinacija i ekskluzivnih zastupstava vodećih edukatora u svetu i poverenje koje smo izgradili u regionu kao pouzdana i akreditovana obrazovna organizacija doprineli su nastavku ubrzanog rasta jezičke mreže Verbalisti u 2014. godini. U još jednoj rekordnoj poslovnoj godini poverenje su nam poklonili polaznici širom regiona – najviše ih je bilo iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%). Poslednjih godina jezička mreža ojačala je ponudu najboljih škola i dovela u region britansko-nemačku grupaciju LAL i njene popularne jezičke centre širom sveta. Izdvajamo i ekskluzivno zastupstvo škole fudbala i jezika Mančester junajted i prestižnog teniskog kampa NIKE u Engleskoj. U svojoj osmoj godini postojanja poslujemo kao najveća i najuticajnija jezička obrazovna grupa u jugoistočnoj Evropi.

Uspeh na polju jezičke edukacije došli su dobrim delom nakon bliske saradnje sa brojnim predavačima stranih jezika, edukatorima, javnim ličnostima i medijima. Hvala vam na poverenju; pozivamo vas da u 2015. nastavimo u istom tempu i sarađujemo u sledećim oblastima:

  • Saradnja po pitanju predstavljanja jezičkih programa u inostranstvu – pripremili smo razne stimulativne pakete za saradnike i predavače/profesore stranih jezika. Bilo da ste privatni profesor stranog jezika, vlasnik škole stranog jezika ili da sa nama želite da sarađujete po pitanju predstavljanja programa jezičke mreže Verbalisti vašim učenicima u školama, univerzitetima i institutima u kojima predajete, javite nam se. Opis i cene najpopularnijih programa pregledajte ovde
  • Verbalisti Communication and LanguagesPratioci grupa – zainteresovani ste da se prijavite za posao pratioca neke od naših grupa maloletnih polaznika u inostranstvu? Pošaljite nam vašu poslovnu biografiju i kraće pismo u kom ćete opisati iskustvo koje ste stekli u radu s mladima na recruiter@prodirekt.net i mi ćemo rado razmotriti ovaj vid saradnje. Prednosti imaju saradnici koji već imaju učenike koji bi se priključili postojećim grupama polaznika jezičke mreže Verbalisti.
  • Vodiči na jezičkim putovanjima za odrasle – pojavljujete se u ulozi vodiča i pratioca grupe naših prepoznatljivih jezičkih putovanja. Vodič, za razliku od pratioca grupe, treba veoma dobro da poznaje grad u kom se odvija jezičko putovanje, a postojeću ponudu i kako izgledaju osvajački pohodi verbalista 🙂 možete pogledati ovde.
  • Regionalni koordinatori – Prodirekt u 2015. godini nastavlja sa širenjem mreže koordinatora u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Makedoniji koji će biti zaduženi za predstavljanje edukativnih programa, regrutovanje polaznika, kao i podršku klijentima u regionu/gradu regionalnog koordinatora. Ukoliko imate aktivan kontakt s većim brojem polaznika, školama jezika i/ili obrazovnim institucijama i želite da postanete naš regionalni koordinator, molimo vas da nam dostavite vašu poslovnu biografiju i kraće pismo na recruiter@prodirekt.net.
  • Internship/praksa – Na početku ste karijere i želite da se uključite u rad jezičke mreže radi sticanja iskustva i mogućnosti da vaša praksa kasnije preraste u privremeno ili stalno angažovanje – vaš CV na engleskom jeziku pošaljite na recruiter@prodirekt.net
  • Pozicija administratora i koordinatora edukativnih programa – unapređenje osobe koja je obavljala funkciju koordinatora prošle godine stvorilo je uslove za ponovno otvaranje konkursa za ovu poziciju. Za detaljan opis posla i kako da se prijavite kliknite ovde.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih opcija saradnje, kontaktirajte nas na recruiter@prodirekt.net i mi ćemo odmah razmotriti vaš predlog i/ili CV. Prijave iz svih zemalja Balkana su dobrodošle.

Još jednom, veliko hvala što doprinosite i aktivno učestvujete u izgradnji globalne zajednice, gde možemo da delimo ideje, unapređujemo komunikacione veštine i podržavamo jedni druge u učenju jezika.

Obrazovna grupa PRODIREKT je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Jezička mreža Verbalisti je deo grupe Prodirekt i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading