Najbolje škole jezika, pratioci grupa i saradnja s jezičkom mrežom

Polaznici letnjih skola jezika Verbalista

Otvaranje novih jezičkih destinacija i ekskluzivnih zastupstava vodećih edukatora u svetu i poverenje koje smo izgradili u regionu kao pouzdana i akreditovana obrazovna organizacija doprineli su nastavku ubrzanog rasta jezičke mreže Verbalisti u 2014. godini. U još jednoj rekordnoj poslovnoj godini poverenje su nam poklonili polaznici širom regiona – najviše ih je bilo iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%). Poslednjih godina jezička mreža ojačala je ponudu najboljih škola i dovela u region britansko-nemačku grupaciju LAL i njene popularne jezičke centre širom sveta. Izdvajamo i ekskluzivno zastupstvo škole fudbala i jezika Mančester junajted i prestižnog teniskog kampa NIKE u Engleskoj. U svojoj osmoj godini postojanja poslujemo kao najveća i najuticajnija jezička obrazovna grupa u jugoistočnoj Evropi.

Uspeh na polju jezičke edukacije došli su dobrim delom nakon bliske saradnje sa brojnim predavačima stranih jezika, edukatorima, javnim ličnostima i medijima. Hvala vam na poverenju; pozivamo vas da u 2015. nastavimo u istom tempu i sarađujemo u sledećim oblastima:

  • Saradnja po pitanju predstavljanja jezičkih programa u inostranstvu – pripremili smo razne stimulativne pakete za saradnike i predavače/profesore stranih jezika. Bilo da ste privatni profesor stranog jezika, vlasnik škole stranog jezika ili da sa nama želite da sarađujete po pitanju predstavljanja programa jezičke mreže Verbalisti vašim učenicima u školama, univerzitetima i institutima u kojima predajete, javite nam se. Opis i cene najpopularnijih programa pregledajte ovde
  • Verbalisti Communication and LanguagesPratioci grupa – zainteresovani ste da se prijavite za posao pratioca neke od naših grupa maloletnih polaznika u inostranstvu? Pošaljite nam vašu poslovnu biografiju i kraće pismo u kom ćete opisati iskustvo koje ste stekli u radu s mladima na recruiter@prodirekt.net i mi ćemo rado razmotriti ovaj vid saradnje. Prednosti imaju saradnici koji već imaju učenike koji bi se priključili postojećim grupama polaznika jezičke mreže Verbalisti.
  • Vodiči na jezičkim putovanjima za odrasle – pojavljujete se u ulozi vodiča i pratioca grupe naših prepoznatljivih jezičkih putovanja. Vodič, za razliku od pratioca grupe, treba veoma dobro da poznaje grad u kom se odvija jezičko putovanje, a postojeću ponudu i kako izgledaju osvajački pohodi verbalista 🙂 možete pogledati ovde.
  • Regionalni koordinatori – Prodirekt u 2015. godini nastavlja sa širenjem mreže koordinatora u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Makedoniji koji će biti zaduženi za predstavljanje edukativnih programa, regrutovanje polaznika, kao i podršku klijentima u regionu/gradu regionalnog koordinatora. Ukoliko imate aktivan kontakt s većim brojem polaznika, školama jezika i/ili obrazovnim institucijama i želite da postanete naš regionalni koordinator, molimo vas da nam dostavite vašu poslovnu biografiju i kraće pismo na recruiter@prodirekt.net.
  • Internship/praksa – Na početku ste karijere i želite da se uključite u rad jezičke mreže radi sticanja iskustva i mogućnosti da vaša praksa kasnije preraste u privremeno ili stalno angažovanje – vaš CV na engleskom jeziku pošaljite na recruiter@prodirekt.net
  • Pozicija administratora i koordinatora edukativnih programa – unapređenje osobe koja je obavljala funkciju koordinatora prošle godine stvorilo je uslove za ponovno otvaranje konkursa za ovu poziciju. Za detaljan opis posla i kako da se prijavite kliknite ovde.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih opcija saradnje, kontaktirajte nas na recruiter@prodirekt.net i mi ćemo odmah razmotriti vaš predlog i/ili CV. Prijave iz svih zemalja Balkana su dobrodošle.

Još jednom, veliko hvala što doprinosite i aktivno učestvujete u izgradnji globalne zajednice, gde možemo da delimo ideje, unapređujemo komunikacione veštine i podržavamo jedni druge u učenju jezika.

Obrazovna grupa PRODIREKT je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Jezička mreža Verbalisti je deo grupe Prodirekt i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Imate komentar ili pitanje?