Škola fudbala Manchester United (promocija)

Soccer and language camp Manchester United, VerbalistiU sportskom kampu Manchester United dobijate sve ono što jedan od najpoznatijih svetskih brendova može da pruži: treninzi sa prvoklasnim trenerima priznatim od UEFA, školu jezika i nastavni program ugledne izdavačke kuće Oxford University Press, organizovane obilaske Londona i posete legendarnim stadionima Old Trafford i Wembley.

PROMOCIJA ZA PROLEĆNI KAMP: Upiši se do 1. februara i Mančester junajted ćete odvesti na utakmicu Premijer lige i pokloniti originalnu jaknu “crvenih prvotimaca” vrednu £50!

Prolećna škola fudbala održava se od 29. marta do 11. aprila. Upiši se ovde do 1. februara 2015. i na poklon dobijaš:

1. besplatan, organizovan odlazak na meč engleske Premijer lige

Watch Manchester United play at Old Trafford in the Premier League

2. jaknu Mančester junajteda vrednu £50

Fudbalski kamp Manchester United promocija, VerbalistiDa li bi želeo da zaviriš u svlačionice „crvenih“, upoznaš Runija, DiMariju ili Persija i gledaš fudbalski meč Manchester United – Aston Villa? Klikni ovde i upiši se na dvonedeljni prolećni kamp koji počinje 29. marta 2015.

Brosura jezicke mreze Verbalisti za fudbalski i jezicki kamp Manchester United
Kliknite na sličicu da preuzmete brošuru za prolećni kamp

Ne propusti šansu da doživiš nešto što ćeš pamtiti celog života. Broj mesta je ograničen za prolećni i letnje kampove, zato ako si u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj ili Makedoniji, prijavi se ovde odmah i LEARN TO PLAY THE UNITED WAY!

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik popularne jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajted u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate komentar ili pitanje?