Kurs engleskog i putovanje u London, My LONDON

Spojite lepo i korisno i usavršite znanje engleskog dok upoznajete nove prijatelje, zabavljate se i istražujete London 🙂

Letnja skola jezika u Londonu, VerbalistiJezičko putovanje My LONDON dugi niz godina donosi vesele i uzbudljive trenutke našim polaznicima iz zemalja regiona. Jezička mreža Verbalisti je pre sedam godina koncipirala ovaj program i svake godine ga izvodi sa sigurno jednom od najboljih škola u Velikoj Britaniji, čuvenim koledžom St. Giles, koji poseduje dve škole u Londonu i brojne druge jezičke centre u Engleskoj i Americi.

Tokom prepodneva, od ponedeljka do petka, polaznici u pratnji iskusnog vodiča kreću u osvajanje britanske prestonice. Svaka od tih poludnevnih ekskurzija približiće vam neku od londonskih znamenitosti – od otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale do uskih uličica kineske četvrti u Sohou. Poslepodneva su posvećena učenju: polaznici pohađaju nastavu u jednom od dva koledža Sent Džajls u Londonu. Na kraju dvonedeljnog programa s pravom ćete moći da nazovete London svojim.

Za detalje programa, cene i upis kliknite ovde ili na link u nastavku:

Upis za grupne polaske u 2015. godini odavno je u toku. Broj mesta je ograničen, a to se posebno odnosi na popularnu opciju smeštaja u rezidenciji Chester House; blagovremenom prijavom nećete samo obezbediti mesto na programu, već ćete uštedeti i na troškovima prevoza.

Proverite zašto je My LONDON najtraženiji program u regionu; krenite s nama na jedno nezaboravno jezičko putovanje.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Imate komentar ili pitanje?