Jezičko putovanje My LONDON glumice Ivane Mrvaljević

Ivana Mrvaljevic u Londonu, 2013, jezicka mreza Verbalisti

Jedna od najpoznatijih crnogorskih glumica Ivana Mrvaljević odavno prati i podržava rad jezičke mreže Verbalisti a u avgustu je imala prilike i da usavršava svoj engleski na našem intenzivnom jezičkom programu u srcu Londona (kliknite ovde za detalje tog programa).

Pored velikog broja pozorišnih angažmana, Ivana je poznata i po ulogama u serijama „M(j)ešoviti brak“ i „Budva na pjenu od mora“, a uspešna je i kao aktuelni direktor Gradskog pozorišta u Podgorici.

Ivana je za verbaliste pripremila sjajan foto album…gledajući ove fotke verujemo da će mnogi poželeti da vide ili se ponovo nađu u Londonu, a verovatno najbolji način da doživite taj grad je ako upišete jedno od naših popularnih jezičkih putovanja koja možete pregledati ovde.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika. PRODIREKT je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Jezičko putovanje My LONDON glumice Ivane Mrvaljević“

Imate komentar ili pitanje?