Online učenje engleskog jezika

Učenje engleskog kroz zabavu ili zabava kroz učenje engleskog… svejedno je, važnoj je da će biti puno zabave i puno engleskog jezika. Zato odmah krećemo u English Attack!

Online kursevi engleskog jezikaOd danas na tvojoj jezičkoj mreži Verbalisti imaš prilike da (pro)govoriš engleski uz najnovije filmske i muzičke hitove na portalu English Attack!. Nismo zaboravili ni gejmere, a ni mlade profesionalce jer će tu biti vesti, berzanskih desavanja i biznisa. Svaki dan nešto novo, jer mi Verbalisti želimo da smo u toku! I ono što je najvažnije, svako može malo da proba English Attack! besplatno, a ako ti se on dopadne onda možeš za samo 10 evra mesec dana da vežbaš engleski do mile volje sam, s prijateljima ili s profesorom.

Nakon što smo vam omogućili da usavršavate znanje engleskog jezika u najboljim svetskim koledžima, sada vam donosimo i najnapredniju internet platformu na svetu za učenje engleskog u saradnji s kompanijom Entertainment Learning (zvaničnu objavu za medije pogledajte ovde). Ovo veoma važno partnerstvo proslavićemo zajedno kako dolikuje – Svi raniji, sadašnji i budući polaznici koji su upisali ili će upisati neki od jezičkih programa u ponudi Verbalista dobijaju vaučer/kod da se BESPLATNO isprobaju u pravom „napadu na engleski i to na DVA MESECA.

Upišite bilo koji kurs engleskog jezika u stranom koledžu sa Verbalistima i mi ćemo vam omogućiti da odmah besplatno koristite English Attack! Dva meseca je dovoljno vremena da se pripremite za svoje jezičko putovanje dok gledate filmove, slušate muziku ili igrate igrice. Biće vremena i da proverite koliko ste napredovali s engleskim kad se vratite iz Londona ili sa Malte ili iz Amerike.

Pozivamo sve polaznike koji su proteklih godina pohađali bilo koji kurs stranog jezika s Verbalistima da nam se jave na 011/26-237-26 ili info@verbalisti.org i preuzmu kod koji će im omogućiti besplatan dvomesečni pristup portalu English Attack!
_

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Online učenje engleskog jezika“

Imate komentar ili pitanje?