Najskuplji smeštaj za vreme Olimpijskih igara u Londonu (VIDEO)

Najskuplji smeštaj za vreme Olimpijskih igara u Londonu
Grosvenor House apartmani u Londonu

Kako se približavaju Olimpijske igre u Londonu, sobe su već rezervisane u gotovo svim hotelima tokom celokupnog trajanja igara. Međutim, smeštaja još uvek ima za one koji mogu da ga priušte, a u medijima je danas osvanula vest i o jednom takvom navodnom najskupljem. Radi se o luksuznim Grosvenor House apartmanima koji predstavljaju novu vrstu hotela i čije iznajmljivanje košta 11.000 funti dnevno.

Apartmani su smešteni u prestižnoj oblasti Park Lane i namenjeni su onima koji traže mir i visoku sigurnost. U cenu od 11.000 funti po danu gost uživa u smeštaju s pogledom na Hajd Park, a dobija i batlera, sobaricu i – sportski Aston Martin, naravno, samo na korišćenje. Za one sa plićim džepom, manji stanovi u istoj zgradi dostupni su već od 1.500 funti na dan uz minimalno odsedanje od nedelju dana.

Međutim, ukoliko želite letnji odmor uz malo edukacije, onda su jezički programi pravo rešenje za boravak u Londonu za vreme Olimpijskih igara, a ako ste dovoljno brzi onda nećete morati da razmišljate ni o smeštaju. Komunikacijska mreža Verbalisti obezbedila je i ove godine atraktivna jezička putovanja u London i Oksford. Detaljnije na jezička putovanja

This slideshow requires JavaScript.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading