Engleski za biznis i finansije i priprema za IELTS u Londonu

Engleski za biznis i finansije i priprema za IELTS u Londonu

Engleski za biznis i finansije i priprema za IELTS u koledžu St Giles London Highgate


Ukoliko želite da usavršite svoj poslovni engleski jezik u jednoj od najboljih britanskih škola koja se nalazi u prestižnom i mirnom kraju Londona, jezička mreža Verbalisti će vas odvesti u Sent Džajls London Hajgejt.

London Highgate

Muswell Hill - London Highgate, jezička mreža Verbalisti

Hajgejt (Highgate) je ekskluzivna rezidencijalna četvrt Londona, poput beogradskog Dedinja. Poseduje šarm malog mesta punog zelenih površina, naravno, sa svim modernim pratećim sadržajima – buticima, pabovima, restoranima. Danas predstavlja jednu od najelitnijih stambenih četvrti svega 20 minuta udaljenu od centra Londona. Nekada su ovde živeli Frojd, Karl Marks (koji je čak i sahranjen na Hajgejtu), Čarls Dikens, a sada su među viđenijim stanovnicima ovog kraja Sting, Boj Džordž i Kejt Mos. Preporučuje se studentima koji žele da uče u bezbednoj zoni okruženi mirom i zelenilom.

Škola

Koledž Sent Džajls u Londonu
Koledž Sent Džajls u londonskoj četvrti Hajgejt

Sent Džajlz (St Giles) koledž u Hajgejtu poseduje moderno opremljene učionice, klasičnu jezičku laboratoriju, kao i kompjutersku laboratoriju sa besplatnim pristupom internetu, bogatu biblioteku i DVD-teku. Sama zgrada je okružena prostranim vrtom gde se vrlo često organizuju roštiljijade. Pored studenata iz celog sveta koji dolaze da uče engleski, ovde ćete sresti i Engleze koji u koledžu Sent Džajlz pohađaju studije za profesore engleskog jezika.

Programi engleskog jezika

Učionice su opremljene interaktivnim tablama
Učionice su opremljene interaktivnim tablama

Možete birati kurs u trajanju od 2, 3, 4 ili više sedmica. Nastava je organizovana u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, a jedan čas traje 50 minuta.

Za apsolutne početnike nastava se organizuje 4 puta godišnje u manjim grupama od maksimum 8 polaznika, a programi počinju 10. januara, 28. marta, 25. jula i 26. septembra. Nastava se održava u prepodnevnim satima i to u opciji od 33 časa nedeljno – 28 časova (09:00-13:00) u grupi od najviše 8 polaznika + 5 individualnih (1-na-1) časova. Za ovaj kurs engleskog jezika potrebno je na cenu prikazanu u tabeli za odgovarajući broj časova za Opšti engleski prepodne dodati 110£ nedeljno.

Fiona polaznica jezičke mreže Verbalisti, kurs poslovnog engleskog u Londonu
Fiona, polaznica jezičke mreže Verbalisti, pohađala je kurs poslovnog engleskog u koledžu St Giles London Highgate

Pored standardne varijante koja uključuje 20 časova nedeljno, Opšti engleski može se slušati i 6 časova dnevno, odnosno 28 časova nedeljno (09.00-15.30h). Isto toliko časova ima i kurs poslovnog engleskog jezika (Business English) koji polaznike direktno vodi ka polaganju ispita za međunarodno priznatu BEC (Cambridge Business English Certificate) diplomu.

Ako želite brže napredovanje preporučujemo English Plus program – 5 dodatnih individualnih časova nedeljno po ceni od 275£ nedeljno.

Ukoliko je vaše znanje engleskog jezika na srednjem nivou (Intermediate/B1), možete se opredeliti za pripremni kurs za polaganje IELTS ispita sa fondom od 20 časova nedeljno, odnosno 4 časa dnevno (09.00-13.00). Ovaj kurs traje najmanje 4 nedelje. Svi razredi su internacionalni sa najviše 12 polaznika u grupi.

Smeštaj

Porodica

Kantina koledža St Giles u londonskoj četvrti Hajgejt

Smeštaj se nudi u brižljivo odabranim porodicama sa kojima koledž Sent Džajls godinama sarađuje.

Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom.

Važna napomena: Dvokrevetnu sobu je moguće rezervisati samo ako dva polaznika putuju zajedno i cena se dostavlja na upit. Doplata za večeru iznosi 44£ nedeljno.

Za polaznike uzrasta 16 i 17 godina pravilnik Britanskog saveta nalaže posebnu kontrolu porodica od strane škole i obavezan boravak na bazi polupansiona, pa na cene porodičnog smeštaja iskazane u tabeli treba dodati 54£ nedeljno.

Čester Haus (za urast 18-30 godina)

U restoranu škole St Giles London Highgate, Verbalisti
Polaznice jezičke mreže u restoranu škole St Giles London Highgate

Radi se o odličnom smeštaju koji se nalazi na oko 25 minuta hoda ili desetak minuta vožnje autobusom od koledža.

Rezidencija raspolaže velikim brojem zajedničkih prostorija (TV sale, video sale, bilijar, stoni tenis, 2 klavira, teretana, pristup internetu), fudbalskim i tenis terenima.

Sobe su jednokrevetne, kupatila spratna, a ishrana je na bazi polupansiona radnim danom i punog pansiona vikendom. Doplata za sobu s privatnim kupatilom iznosi 120£ funti nedeljno.

Chapter Highbury rezidencija

Ova moderna studentska rezidencija, koja je namenjena polaznicima uzrasta 18+, udaljena je 30 minuta vožnje autobusom od škole u Hajgejtu i 20tak minuta od škole St Giles u centralnom Londonu.

Chapter Highbury Residence, Verbalists

U neposrednoj blizini nalazi se London Metropolitan univerzitet i stadion Arsenala. Takođe, ta londonska četvrt bogata je restoranima, kafićima, prodavnicama, a čuvena je i po organizaciji velikih muzičkih događaja tokom cele godine.

Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima, grupisane u apartmane od po četiri do šest soba.

Chapter Highbury rezidecnija u Londonu, Verbalisti
Chapter Highbury rezidencija

Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Rezidencija ima dvorište i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, bioskop, teretanu, čitaonicu i prostorije za pranje i sušenje veša (usluga dostupna uz minimalnu doplatu).

Rezidencija obezbeđuje posteljinu i peškire. WiFi/internet je besplatan.

Boravak je na bazi noćenja. Doplata za doručak je 32£ nedeljno (služi se u restoranu škole St. Giles).

NAPOMENA: Ovaj smeštaj je pogodan za pohađanje nastave u obe škole.

Adresa rezidencije je 309 Holloway Rd, London N7 9DS, a lokaciju možete videti ovde.

Cenovnik i datumi programa

Polaznici koji imaju predznanje engleskog jezika mogu započeti program svakog ponedeljka.

Za sve programe polazak i povratak uvek je nedeljom, a nastava počinje ponedeljkom.

2023 CENE – ENGLESKI JEZIČKI PROGRAMI U LONDONU, ST GILES HIGHGATE (uzrast 16 i više godina)

Cene kurseva engleskog jezika u Londonu - St Giles Highgate, Verbalisti
Engleski jezički programi u Londonu – Cene su date u funtama (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Napomena: Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, odabrani smeštaj, administrativni troškovi upisa i nadoknada za pronalaženje i organizaciju smeštaja koje naplaćuje koledž i koji su nepovratni, ishrana prema cenovniku u tabeli, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, korišćenje udžbenika tokom kursa uz davanje depozita, neograničeno korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije, besplatan pristup internetu, reklamna torba koledža.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja britanske vize i putno osiguranje.

Doplate

English Plus je opcioni paket od 5 individualnih časova koji se kombinuje s odabranim kursem engleskog jezika. Njegova cena je 275£ nedeljno.

Ako ste apsolutni početnik na cenu prikazanu u tabeli za odgovarajući broj časova za opšti engleski potrebno je dodati 20£ nedeljno.

Foto i video galerija

  • Obilasci Londona, jezička mreža Verbalisti
  • Konjicka straza
  • St Giles Highgate English language school Verbalists Language Network
  • Class at St Giles Highgate Verbalists
  • In the school restaurant St Giles London Highgate Verbalists
  • London, Westminster Station
  • Verbalisti My London grupa 17. juli 66
  • Nezaobilazno fotkanje u londonskim telefonskim govornicama Verbalisti
  • Cuveno mesto verbalista za slikanje London
  • Fascinantni ulicni zabavljaci u Covent Gardenu Verbalisti

Iskustva polaznika i kako izgleda nastava u koledžu St. Giles Highgate

Kratka šetnja predgrađem Hajgejt (Highgate) u Londonu

Engleski jezički programi u Londonu – škola St Giles London Highgate – imate pitanje? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formularSave

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?