Letnji kamp francuskog jezika u Nici

Letnji kamp francuskog jezika u Nici, kraljici Francuske rivijere (12-17 god). Ovaj program ima sve što se poželeti može!


Polaznici letnje skole jezika u organizaciji jezicke mreze Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti poznata je po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – što zbog stvari koje vide i nauče, što zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje. Predvode je stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju i organizovanju obrazovnih programa. Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju, a to važi i za školu Azurlingva koja izvodi ovaj program i koju jezička mreža zastupa više od petnaest godina.

U nastavku opisa letnje škole francuskog jezika u Nici donosimo foto album i video zapise koje smo pripremili kako bismo vam olakšali upoznavanje sa ovim popularnim programom za mlade.

Nica

Nica - lepotica francuske rivijere
Nica – lepotica francuske rivijere

Nica zasluženo nosi titulu lepotice francuske rivijere. Boje su ovde življe, mirisi jači, a uspomene nezaboravne…

Da li ste znali da su u Nicu pre sto godina dolazili tursti samo zimi, zato što je preko leta bilo previše toplo? Nica je postala pravo mondensko letovalište tek kada su počeli da je posećuju Skot Ficdžerald, Ernest Hemingvej i drugi.

U ovom gradu mogu se videti male, uske ulice kao u Italiji, ali i široki bulevari kao u Parizu. Šetnja gradom učiniće da se bar na kratko osećamo delom svetskog džet-seta: od super-luksuznih hotela preko starog gradskog jezgra sa mnoštvom butika, kafića i restorana, sve do luke u kojoj su jahte ukotvili ruski milijarderi, evropska aristokratija i holivudske zvezde.

Čuveno Englesko šetalište (Promenade des Anglais) krivuda duž Zaliva anđela (Baie des Anges). Dugačko je gotovo 5km i ovde su smešteni najelitniji hoteli i luksuzne vile. 

Mladima je Nica još privlačnija noću, kad pod mnogobrojnim neonskim svetlima grad oživi novu čaroliju.

Škola

Škola francuskog jezika Azurlingua, Verbalisti
Škola francuskog jezika Azurlingua

Azurlingva (Azurlingua), vodeća škola francuskog u Nici, nalazi se u centru grada, na desetak minuta hoda od pešačke zone i dvadesetak minuta od plaže, u mediteranskoj vili sa dvorištem punim palmi i wi-fi tehnologijom u učionicama.

Tokom letnjih meseci, nastava za tinejdžere održava se u učionicama u okviru kampusa škole “Eucalyptus”.

Program

Možete izabrati standardni kurs opšteg francuskog jezika u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno. Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs francuskog jezika od 30 časova nedeljno.

Smeštaj

Školski kampus u hladu palmi
Letnji kamp francuskog jezika: školski kampus “Parc Imperial” u hladu palmi

Boravak u svim smeštajnim opcijama je na bazi punog pansiona. Dolazak u smeštaj je nedeljom, a odlazak subotom (sobe se napuštaju do 10:00).

Letnja skola francuskog jezika u Nici, smestaj u letnjoj rezidenciji, Verbalisti
Soba rezidencije Parc Imperial
Soba rezidencije Paul Augier u Nici, Verbalisti
Soba rezidencije Paul Augier

Parc Imperial se nalazi u vrlo mirnom i tihom kraju Nice, petnaestak minuta hoda udaljenom od plaže i dvadeset minuta od centra grada. Ovaj prelepi kompleks, nekadašnja ruska carska rezidencija, može da primi oko 130 studenata. Poseduje svoje učionice, kafeteriju, bazen i sportske terene.

Rezidencija Paul Augier je na 15 minuta hoda od škole a školskim (shuttle) prevozom na samo 5 min. Sobe su trokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne sa privatnim kupatilom. Polaznici doručkuju u ovoj rezidenciji, dok su ručak i večera u srednjoj školi Eucalyptus gde se održava i nastava.

Tokom jula i avgusta polaznicima uzrasta 12 i više godina na raspolaganju je rezidencija srednje škole Eucalyptus”. Smeštaj se nalazi na manje od 15 min hoda do plaže a nastava se održava u okviru školskog kampusa. Školski autobus besplatno vozi studente do centra Nice svakog dana. Sobe su trokrevetne i četvorokrevetne sa privatnim kupatilom. Restoran, perionica veša, zajedničke prostorije za zabavu i sportski tereni takođe su deo kampusa koji se prostire na čak 30.000 m2.

Soba rezidencije Eucalyptus
Soba rezidencije Eucalyptus

‼️ Sobe u rezidencijama su četvorokrevetne sa privatnim kupatilima. Postoji manji broj jednokrevetnih soba u rezidenciji Eucalyptus i one se mogu rezervisati uz doplatu od 110 evra nedeljno na cene iskazane u tabeli..

‼️ Važi za sve rezidencije: Polaznici donose svoje peškire, kao i fen za kosu.

Boravak u porodici je na bazi punog pansiona u dvokrevetnim sobama (za jednokrevetnu sobu doplata €70 nedeljno). Najveći broj porodica je oko 30 minuta hoda udaljen od škole, i ponekad je potrebno koristiti gradski prevoz.

Vannastavne aktivnosti

U okviru kursa škola svakodnevno organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri – odlaske na plažu, izlete u San Trope i Monte Karlo, posete mnogobrojnim muzejima ili jednostavno šoping. Cilj tih aktivnosti nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje francuskog jezika.

PRIMER NEDELJNIH AKTIVNOSTI LETNJE ŠKOLE FRANCUSKOG

Primer nedeljnih aktivnosti u školi Azurlingva u Nici
Letnji kamp u Nici – Primer nedeljnih aktivnosti

Cenovnik i datumi programa

Individualni polasci

Individualni polasci organizuju se 25. juni (samo za smeštaj u rezidenciji Eucalyptus), 2, 9, 16, 23. i 30. jula, kao i 6. avgusta.

‼️ Dolazak u smeštaj je nedeljom, a odlazak subotom.

2023 CENE ZA LETNJI KAMP FRANCUSKOG JEZIKA (12-17 GOD)

Cene letnje škole francuskog jezika u Nici, jezička mreža Verbalisti
Group Leader

Grupni polazak sa pratiocem

Planirani grupni polazak (2 nedelje): 30. jul 2023.

Letnji kamp francuskog jezika (20 časova nedeljno)
SA PRATIOCEM
2 nedelje
Smeštaj u rezidenciji (pun pansion) 2.100 €

Putovanje sa pratiocem grupe moguće je realizovati isključivo uz grupni avio prevoz i polaznik kupuje avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT. Troškovi putovanja u tom slučaju, pored cene avio karte, uključuju i troškove organizovanog grupnog putovanja, usluge pratioca grupe i povratne aerodromske transfere.

Planirano je da pratilac vodi grupu iz Beograda 30. jula uz povratak 12. avgusta.

Cene prikazane u tabeli ne uključuju trošak avio-karte/grupnog putovanja.

‼️ Broj mesta u rezidencijalnom smeštaju je strogo ograničen, pa zato preporučujemo što raniji upis.

Prijava za letnju školu jezika, Verbalisti

Polazak je s aerodroma u Beogradu. Iznos troškova transporta zavisi od datuma kupovine avio karte i dobija se na zahtev nakon što polaznik popuni prijavu/upit koju možete preuzeti ovde. Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis ovog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

U cenu je uključeno

Kurs francuskog jezika sa odabranim brojem časova, odabrani smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona, administrativni troškovi upisa od 60€ koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, kompletan program vannastavnih aktivnosti, i aerodromski transferi.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz, putno osiguranje i gradski prevoz u Nici.

Aerodromska pratnja: Za decu starosti 12 godina Air Serbia nalaže obaveznu uslugu aerodromske pratnje (Unaccompanied Minor Service), dok deca uzrasta 13 i 14 godina mogu putovati sama ili takođe uz aerodromsku pratnju (po izboru roditelja). Radi se o usluzi koja se razlikuje od aerodromskih transfera (prevoza između aerodroma i smeštaja) i podrazumeva da aerodromsko osoblje i predstavnici škole preuzimaju/ispraćaju vaše dete na aerodromu. Škola ovu uslugu naplaćuje 65€, dok avio kompanije praćenje deteta naplaćuju 45-50€ po letu.

Dodatni dan/noćenje košta 60€.

Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Azurlingua – letnji kamp u Nici

Letnji kamp u Nici i izlet u Monako

Azurlingua – škola francuskog u Nici

Letnji kamp francuskog jezika u Nici – imate pitanje, želite da se upišete? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?