Kursevi nemačkog u Beču, škola ActiLingua

Kursevi nemackog u Becu, jezička mreža Verbalisti

Kursevi nemačkog u Beču za sve uzraste i nivoe


Naš partner škola nemačkog Aktilingva (ActiLingua) osnovana je 1988. godine i nalazi se nadomak zamka Belvedere, u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, okružena mnogobrojnim ambasadama. Akreditovana je od strane IALC i ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch).

Ulaz u zgradu škole nemačkog ActiLingua, Verbalisti
Zgrada škole nalazi se nadomak zamka Belvedere

Pored moderno opremljenih i klimatizovanih učionica, studentima je na raspolaganju i multimedijalna biblioteka sa 17 računara, kao i besplatan pristup internetu. Kursevi nemačkog za odrasle detaljno su objašnjeni na sledećem linku: Kursevi nemačkog u Beču.

Nastava za mlade od 16 do 19 godina održava se u školskom depadansu Sacre Coeur koji se nalazi odmah pored glavne školske zgrade. Prostran vrt i brojni sportski tereni čine depadans naročito popularan među polaznicima tinejdžerima. Detaljnije o ovom jezičkom programu na: Letnja škola nemačkog u Beču

Za bezbedno, kvalitetno i zabavno učenje nemačkog za decu uzrasta 12 do 17 godina zadužen je letnji kamp, a više o tom programu saznajte ovde.

Verbalisti dugo godina sarađuju sa školom Aktilingva u Beču i svake godine redovno se vrše posete toj jezičkoj školi u cilju pripreme novih programa i upoznavanja sa novim smeštajnim kapacitetima i eventualnim tehničkim poboljšanjima.

Kontaktirajte nas da zakažete besplatne konsultacije u vezi upisa i pohađanja kurseva nemačkog jezika u Aktilingvi.

Škola nemačkog u Beču – ActiLingua

Škola nemačkog Actilingua – smeštajne opcije

Globalna jezička mreža Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) deo je obrazovne grupe PRODIREKT i poseduje zavidne međunarodne akreditacije koje možete pregledati ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?