Letnji kamp nemačkog jezika u Beču

Letnji kamp nemačkog jezika u Beču, Verbalisti

Letnji kamp nemačkog jezika u Beču – bezbedno, kvalitetno i zabavno učenje nemačkog za decu uzrasta 12 do 17 godina


Jezička mreža Verbalisti vodi vas i ovog leta u Beč gde ćemo učiti nemački u vodećoj školi jezika ali i na časovima glume i plesa, kao i dok se budemo nadmetali u raznim sportskim aktivnostima. Ne propuštamo da obiđemo i brojne znamenitosti jednog od najlepših evropskih gradova, njegove bogato dekorisane palate, lavirint dvorca Šenbrun, dvorac Belvedere, katedralu Svetog Stefana, kao i Prater, najstariji zabavni park na svetu.

Škola

Letnja škola nemačkog u Beču (Summer School), polaznici 12-17 godina, Verbalisti
Zgrada letnje škole nemačkog i kampusa ActiLingua u Beču

Škola Aktilingva (ActiLingua) nalazi se nadomak zamka Belvedere u mirnoj rezidencijalnoj četvrti okružena mnogobrojnim ambasadama.

Osnovana 1988. godine, Aktilingva važi za jednu od najboljih škola nemačkog u Austriji. Akreditovana je od strane IALC i ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch). Pored moderno opremljenih i klimatizovanih učionica, studentima je na raspolaganju i multimedijalna biblioteka sa 17 računara, kao i besplatan pristup internetu.

Letnji kamp nemačkog jezika za polaznike uzrasta 12-17 godina održava se u prestižnoj privatnoj školi koju je osnovala kraljica Maria Tereza. Škola je locirana u centru Beča nadomak najpoznatijih znamenitosti i stanica javnog prevoza. U središtu kampusa nalazi se veliki park u kom se polaznici tokom vannastavnih aktivnosti takmiče u različitim sportovima, poput fudbala, tenisa i odbojke.

Za kamp nemačkog jezika sa pratnjom Berlin Young & Fun, koji izvodi GLS, najbolja škola nemačkog jezika u svetu, kliknite ovde

Nastava

Nemacki za decu u Becu, Verbalisti

Polaznici se mogu opredeliti za standardni kurs nemačkog jezika sa fondom od 20 časova nemačkog nedeljno (od 09.00 do 12.20), ili za intenzivni kurs od 30 časova nemačkog nedeljno (od 09.00 do 12.20, i od 1.30 – 15.00); u oba slučaja nastava se održava u malim grupama od 8 do 15 polaznika, a u cenu je uključeno dodatnih 5 sati vannastavnih aktivnosti i kulturnog programa.

Minimalna dužina programa je dve nedelje, a maksimalna 5 nedelja.

Smeštaj

Izgled sobe na kampusu, letnja skola nemackog (12-17) u Becu
Izgled superior sobe na kampusu

Letnja rezidencija škole Aktilingva služi za smeštaj polaznika teen programa (12-17 god) i nalazi se u okviru kampusa. I ove godine jezička mreža Verbalisti obezbedila je za svoje polaznike ograničen broj kreveta u sobama superiornog kvaliteta. Taj smeštaj podrazumeva boravak 3 do 4 polaznika u jednoj sobi sa (privatnim) tušem u sobi i spratnim toaletom (za razliku od standardnog smeštaja za boravak 4 do 6 polaznika u jednoj sobi i spratnim kupatilima i toaletom). Potrebno je poneti sopstvene peškire.

Letnji kamp nemačkog jezika u Beču - restoran kampusa
Letnji kamp nemačkog jezika – restoran kampusa

Pri dolasku polaznik plaća depozit od €40. Taj iznos se vraća poslednjeg dana programa ukoliko nije načinjena nikakva šteta.

Ishranu čine tri obroka dnevno. Na kampusu postoji non-stop podrška i kontrola maloletnih polaznika od strane osoblja škole. Polaznik ne može sam, bez pratnje osoblja škole, da napusti kampus i to je moguće samo uz izričitu pismenu dozvolu roditelja/staraoca.

Vannastavne aktivnosti

U okviru programa škola organizuje raznovrsne aktivnosti: obilaske palata, muzeja i drugih znamenitosti Beča u pratnji profesora, zatim sportske aktivnosti, piknike, disko i zabavu skoro svake večeri. Te aktivnosti organizuju se u poslepodnevnim i večernjim satima, a njihov cilj nije samo zabava, već i prilika da se i posle časova družite s dugarima iz škole, kao i da proverite stečeno znanje nemačkog jezika u realnim, životnim situacijama. Neke aktivnosti su uključene u cenu programa (za 4 dana u nedelji), a ostale se doplaćuju po izboru (detaljnije u delu “u cenu nije uključeno”).

Vannastavne aktivnosti u Beču
Nemački za decu u Beču – bogat program vannastvnih aktivnosti

Za obilaske i ulaznice koji se plaćaju treba predvideti oko 35€ nedeljno.

Celodnevni izlet u Salzburg/Wachau košta 70€ , dok poludnevna ekskurzija košta 40€ (na primer u Laxenburg/Burg Kreuzenstein).

Tokom boravka na programu mora se koristiti gradski prevoz; za nedeljnu kartu treba izdvojiti oko 17,00€ i plaća se po dolasku u školu.

Cenovnik i datumi programa

Organizovan doček mladih polaznika na aerodromu u Beču
Organizovan doček mladih polaznika na aerodromu u Beču

Individualni polasci: 2, 16, i 23. jul

Apsolutni početnici: 2. i 16. jul

Dolazak u kamp je nedeljom, dok je povratak kući subotom.

Korisnici individualnog jezičkog programa prevoz organizuju u sopstvenoj režiji ili uz pomoć ovlašćene turističke agencije jezičke mreže Verbalisti.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Ostvarite popust od 100 evra za upis izvršen do 31. januara 2023. Upis se smatra izvršenim kada se uplati depozit (20% od ukupne cene programa) ili ceo iznos koštanja programa i potpiše ugovor sa školom Actilingua.

2023 CENE ZA LETNJI KAMP NEMAČKOG JEZIKA U BEČU  (12-17 GODINA)

Cene letnjeg kampa nemačkog jezika u Beču, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Napomena: Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun obrazovne kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža u jugoistočnoj Evropi.

Zabava na Danube Island

U cenu je uključeno

Odabrani kurs nemačkog jezika, 5 časova nedeljno vannastavnih aktivnosti (četiri dana u nedelji), smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim superior sobama u studentskoj rezidenciji, pun pansion, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 100€, avionski prevoz sa pripadajućim aerodromskim taksama, aerodromski transferi (104€ u jednom pravcu), lokalni prevoz u Beču (oko 17,00€ nedeljno).

Ukoliko želite aerodromsku pratnju za svoje dete (Unaccompanied minor service – UM), škola tu uslugu naplaćuje 60 evra u jednom pravcu (plus cena aerodromskog transfera)

Pri upoređivanju cena letnjih škola nemačkog jezika treba imati u vidu da za razliku od programa Munich Young & Fun, Berlin College, ili sportskog kampa za mlade u Berlinu, letnje škole u Beču ne uključuju u cenu programa poludnevne ili dnevne ekskurzije, pa je tako potrebno planirati 70€ za celodnevnu ekskurziju u Salzburg i 40€ za poludnevnu ekskurziju u Laxenburg ili Burg Kreuzenstein, kao i 26€ nedeljno za organizovane ture razgledanja s vodičem.

Letnje škole nemačkog u Berlinu uključuju putno osiguranje u cenu programa, dok se za kampove u Beču putno osiguranje kupuje posebno.

Prijava i upis na program

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove, zajedno s kopijom prve strane pasoša polaznika, pošaljete na info@prodirekt.net

Preuzmite prijavu
(kliknite na malu sličicu PRIJAVA u nastavku)

Preuzmite Opšte uslove
(kliknite na malu sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Važno je da napomenemo da vas prijava ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog kursa, međutim, tek kad dobijemo popunjenu prijavu mi možemo da proverimo raspoloživost mesta na programu. Program je inače moguće rezervisati samo nakon potpisivanja ugovora s koledžom i uplate depozita, odnosno celog iznosa programa.

Foto i video galerija

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoju međunarodnu akreditaciju u obrazovanju i visok kvalitet svojih usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovane škole stranih jezika čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate pitanje u vezi sa letnjim kampom nemačkog jezika u školi ActiLingua u Beču? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formularSave

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?