Engleski jezicki program za mlade u Kembridžu (14-18 god), Embassy CES Cambridge

Kembridž je jedan od najlepših gradova u Engleskoj
Kembridž je jedan od najlepših gradova u Engleskoj

Kembridž je svetski čuven univerzitetski centar i jedan od najlepših gradova u Engleskoj. Zgrade koledža u ovom gradu prava su arhitektonska remek dela, poput kapele Kings koledža koja je pod zaštitom UNESCO-a.

U Kembridžu su studirali Čarls Darvin, Isak Njutn, glumac Džon Kliz, najkontroverzniji naučnik današnjice Stiven Hoking i čak 85 dobitnika Nobelove nagrade. Danas je Kembridž stecište studenata iz celog sveta i grad mladih s dve koncertne hale, 15 bioskopa, šest pozorišta i bezbroj pabova i kafića.

Koledž

Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava deo je koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža
Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava deo je koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža

Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava je deo koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža. Do centra grada možete došetati za 25 minuta (6 stanica gradskim autobusom koji staje u blizini koledža). Kampus je veliki i ima sve neophodne sadržaje: učionice, multimedijalni centar, spavaonice sa apartmanskim smeštajem, restoran, zatvoreni sportski centar, teniske i fudbalske terene, salu za bilijar i diskoteku.

Smeštaj

Studenti su smešteni u rezidenciji koja je deo Menor kampusa. Jednokrevetne sobe su opremljene skromnim, ali funkcionalnim nameštajem i grupisane u apartmane; svaki se sastoji od 4 sobe, jednog kupatila, kuhinje i sobe za dnevni boravak. Smeštaj je na bazi punog pansiona. U svim zajedničkim prostorijama je obezbeđen besplatan WiFi internet.

Jezicki programi za mlade u Kembridzu (Cambridge) u organizaciji Verbalista

Aktivnosti

Polaznici svakodnevo učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, koje mogu biti sportske (fudbal, mini olipijske igre, tenis, kriket), kulturne (razgledanje znamenitosti) ili jednostavno zabava (karaoke, disko večeri, „blind date“, “murder mystery night“). Predviđene su i ekskurzije: nedeljno jedna celodnevna  u London, Brajton ili Vindzor i dve poludnevne  u Eli katedralu, Grančester ili London. 

PRIMER NEDELJNIH AKTIVNOSTI TOKOM JEZIČKOG PROGRAMA ZA MLADE U KEMBRIDŽU

Primer nedeljnih aktivnosti u koledžu Embassy CES u Kembridžu
Primer nedeljnih aktivnosti u koledžu Embassy CES u Kembridžu

Polasci

Individualni polasci organizuju se 30. juna, 7, 14, 21. i 28. jula 2013. godine.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika sa fondom od 20 časova nedeljno, kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u rezidenciji na kampusu i ishranu na bazi punog pansiona, pun program vannastavnih aktivnosti i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od £50, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja vize i lokalni prevoz u Kembridžu.

CENE JEZIČKIH PROGRAMA PO OSOBI U KOLEDŽU EMBASSY CES U KEMBRIDŽU

Cene letnje skole engleskog u koledzu Embassy CES u Kembridzu za 2013, VerbalistiNapomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF_

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom za mlade u koledžu Embassy CES u Kembridžu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?