Učenje engleskog u Kanadi – Markovi utisci i video pozdrav

Zero Tech učionica za bolje učenje engleskog jezika

Polaznik jezičke mreže Verbalisti Marko iz Slovenije ovog leta pohađao je program engleskog jezika u trajanju od mesec dana u Torontu.

Učenje engleskog u Kanadi - Markovi utisci i video pozdrav

Nakon letnjih škola koje je birao ranijih godina širom Evrope, Marko nam se ponovo obratio sa željom da se sada oproba u jezičkom usavršavanju na američkom kontinentu. Predložili smo mu učenje engleskog u Kanadi – destinaciju koja u poslednje vreme doživljava pravi bum u obrazovnom turizmu, naročito kada je jezičko usavršavanje mladih u pitanju. Kanada i škola ILAC odmah su mu se dopali, međutim dugo se premišljao oko grada, da bi na kraju izabrao Toronto.

U video prilogu koji smo pripremili u saradnji sa školom ILAC Marko ističe da mu je boravak u Torontu izuzetno prijao – uživao je dok je učio u divnom okruženju, posebno mu se svidela otvorenost i pozitivnost kod ljudi, a imao je priliku i da učestvuje u jednom jedinstvenom projektu – Zero Tech učionici. Iako je u prvi mah bio skeptičan u vezi sa idejom da se mobilni telefoni ostave na ulazu u učionicu, kaže da je to bilo odlično i korisno iskustvo.

Marko dodaje i da je koristio svaku priliku da kroz razne vannastavne akivnosti i ekskurzije upozna Toronto i prirodne lepote njegovog okruženja. Ističe da bi voleo da se vrati i ponovo vidi Nijagarine vodopade, ode na malo duža putovanja i poseti mesta koje nije stigao ovog puta.

Učenje engleskog u Kanadi – Markovi utisci i video pozdrav

Detalje programa koje je Marko odabrao možete videti ovde ili na linku:

Toronto, engleski jezik, ILAC

U nastavku dajemo i linkove za jezički program, kao i za plaćenu radnu praksu i stručno usavršavanje u Vankuveru:

Vankuver, engleski jezik, ILAC

Plaćena radna praksa i školovanje, Toronto i Vankuver, ILAC

Druga veoma interesantna iskustva polaznika pročitajte u rubrici STUDENT SPOTLIGHT.

International Language Academy of Canada (ILAC) je vodeća obrazovna grupacija u Kanadi i u svetu, a jezička mreža Verbalisti ima ekskluzivno pravo zastupstva za region jugoistočne Evrope. Brojne međunarodne akreditacije, priznanja i nagrade, kao i više od deset hiljada zadovoljnih polaznika na godišnjem nivou više su nego dovoljan razlog da nas kontaktirate još danas i izaberete neki od programa iz ponude jezičke mreže.