Jelenini utisci iz Monpeljea, kurs francuskog u srcu Provanse

Dvadesetdvogodišnja studentkinja arhitekture, Jelena Petrović, pohađala je školu francuskog jezika u školi ILA (Institut Linguistique Adenet) u Monpeljeu. Tu prestižnu školu obrazovna grupa PRODIREKT i jezička mreža Verbalisti zastupaju ekskluzivno u regionu Balkana. Jelena je odabrala standardni kurs francuskog u trajanju od četiri nedelje, a njene utiske i odabrane fotografije sa programa prenosimo u nastavku.

“Ja sam Jelena Petrović, iz Arandjelovca sam. Prošlog leta bila sam u Monpeljeu u kom sam četiri nedelje ne samo učila jezik, vec stekla divne prijatelje i uspomene koje ću pamtiti ceo život. Ovakav program putovanja  preporučujem od srca, jer ne samo da je koristan zbog jezika, već je i odlična životna škola. Monpelje je prelep grad, pun različitih atrakcija i aktivnosti. Škola je jako profesionalna i pohađaju je učenici iz celog sveta. Sada imam prijatelje iz Japana, Azerbejdžana, Meksika, Švajcarske, Nemačke, Belgije, Nigerije i Kolumbije. Svi su došli sa istim ciljem, da nauče francuski i druže se. Neprocenjivo iskustvo! Najiskrenije preporuke!”

Druga zanimljiva iskustva i utiske polaznika jezičke mreže Verbalisti možete videti ovde u rubrici STUDENT SPOTLIGHT, a detalje programa koje je Jelena pohađala pročitajte klikom na link:

Monpelje, francuski jezik, INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovani predstavnik i partner elitnih svetskih jezičkih škola i univerziteta. PRODIREKT je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila dve najznačajnije akreditacije za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.