Pismo i foto album Jelene Dobrković, jezičko putovanje My OXFORD

Jelena Dobrkovic na školovanju u Oxfordu sa jezičkom mrežomPre tri godine otputovala sam u Oxford na tri nedelje sa vašom jezičkom mrežom. Provela sam tri fantastične nedelje u školi Kings, unapredila svoj engleski, upoznala vršnjake iz raznih delova sveta a sa nekima sam i dan danas u povremenom kontaktu.

Bilo je mnogo avantura. Učili smo, upoznavali nove predele, obilazili gradove, izlazili….najmanje smo spavali, ali nikada nismo bili umorni.

Najlepše od svega je što sam među polaznicima stekla dva divna prijatelja sa kojima sam u stalnom kontaktu. To je bilo nase prvo zajedničko putovanje, a zatim smo nastavili zajedno da odlazimo na letovanja i zimovanja.

Svima bih preporučila da odu na neki od programa koje nudite, zaista vredi i puno vam hvala na jezičkom putovanju koje ste mi priredili.

Jelena Dobrković danas je student Akademije umetnosti, jedna je od najtalentovanijih u svojoj generaciji, a preko jezičke mreže pohađala je u julu 2013. godine program My OXFORD koji možete videti ovde. U nastavku objavljujemo mali foto album sa Jeleninog jezičkog putovanja.

 

Druga zanimljiva iskustva i utiske možete videti ovde a najpopularnije programe jezičke mreže ovde.