Ivana Mrvaljević i njeno jezičko putovanje

Iskustva polaznika jezicke mreze Verbalisti, Ivana Mrvaljevic u Londonu
Kurs engleskog jezika u Londonu kroz objektiv glumice Ivane Mrvaljević

Jedna od najpoznatijih crnogorskih glumica Ivana Mrvaljević odavno prati i podržava rad jezičke mreže Verbalisti a u avgustu je imala prilike i da se usavršava na našem intenzivnom jezičkom programu u srcu Londona u poznatoj britanskoj školi St. Giles (kliknite ovde za detalje tog programa).

Pored velikog broja pozorišnih angažmana, Ivana je poznata i po ulogama u serijama „M(j)ešoviti brak“ i „Budva na pjenu od mora“, a uspešna je i kao aktuelni direktor Gradskog pozorišta u Podgorici.

S obzirom da slika govori hiljadu reči, Ivana je za verbaliste pripremila sjajan foto album…gledajući ove fotke verujemo da će mnogi poželeti da vide ili se ponovo nađu u Londonu, a verovatno najbolji način da doživite taj grad je ako upišete jedno od naših popularnih jezičkih putovanja koja možete pregledati ovde.

My LONDON – Ivana Mrvaljević

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao društvena mreža, jedinstvena u svetu. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.