Nakon Man Uniteda, Slavko sada želi da se dokaže u školi fudbala Manchester City

Petnaestogodišji Slavoljub Slavko Apostolov iz Bora (Srbija) bio je kratak i jasan u opisu svog iskustva sa fudbalsko-jezičkog kampa “crvenih đavola”. Treneri Mančester junajteda preneli su nam da je on baš takav i na terenu – konkretan. Za njega su imali samo reči hvale a Slavko je i nekoliko puta bio nagrađivan kao najbolji igrač utakmice.

“Dobio sam dva puta nagradu ‘Man of the match’ i moja ekipa je pobedila na turniru poslednjeg dana fudbalskog kampa. Škola Manchester Uniteda mi je mnogo pomogla i što se engleskog tiče, a što se tiče organizacije sve je bilo više nego dobro. Poželeo bih i drugim polaznicima lep provod, zato što tamo ne mogu da se loše provedu. Preporučujem svakom ko je u mogućnosti da obavezno ode na ovu školu jezika i fudbala, to je stvarno jedno jedinstveno iskustvo, a ja se nadam da ću na leto imati prilike da se oprobam i u Manchester Cityiju :)”

Pre tri godine jezička mreža Verbalisti dovela je legendarni Manchester United na Balkan i sa tim klubom, kao njegovim ekskluzivnim zastupnikom, postiže izvanredan uspeh u pogledu obuke mladih u Unitedovim fudbalsko-jezičkim kampovima u Engleskoj. Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da polaznici jezičke mreže sada mogu da ostvare i „plavi san“. Veličanstveni Manchester City poziva te da zaigraš fudbal i učiš engleski u srcu Etihadovog kampusa u Mančesteru!

Dobijeno pravo da zastupamo i slavni Manchester City u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Sloveniji vredno je priznanje ali i prilika da ljuto fudbalsko rivalstvo „crvenih“ i „plavih“ na terenu preselimo i u jezičke radionice. Verujemo da su Verbalisti u tom pogledu postali jedinstveni u svetu. Na tebi je samo da odlučiš da li ćeš obući crveni ili plavi šampionski dres, mada pretpostavljamo da će neki od naših polaznika, nakon što su se već oprobali u Man Unitedu, sada poželeti da krenu stopama Jovetića, Džeka, Kolarova, Kompanyija, Silve ili nekog drugog slavnog igrača Mančester sitija 🙂

Klikni ovde za detalje programa i upis.

Toplo preporučujemo što raniju prijavu jer se radi o najpopularnijim školama fudbala na svetu, pa se mesta na kampu brzo popune.