Moje nezaboravno ljeto na Malti

prva-grupa-verbalista-na-malti

Za nas ne postoji veća motivacija i zadovoljstvo od onog kada nas pohvale naši polaznici. Neda Šerović iz Crne Gore ovako je opisala njeno letovanje sa jezičkom mrežom:

neda-polaznica-jezicke-mreze-verbalisti-na-malti
Nedi (u sredini) najviše se dopao odlazak na ostrvo Comino i maltešku glavnu atrakciju “Blue Lagoon”

neda-serovic-jezicka-mreza-verbalistiLjetnju školu engleskog jezika na Malti sa Verbalistima opisala bih kao doživljaj koji se ne zaboravlja. Tamo sam se družila sa vršnjacima iz različitih država, upoznala se sa njihovim jezicima i kulturama.

Bili smo smješteni u apartmanima hotela “Bay View” koji se meni jako svidio, a sobu sam dijelila sa vršnjakinjama iz Njemačke i Češke, tako da smo konstantno koristili engleski jezik.

Svako jutro jedan od dežurnih activity lidera obilazio bi sobe i tako nas budio. Ujutru bismo išli u školu od 8:45h do 12:15h, što je meni lako padalo, jer su časovi bili zanimljivih sadržaja, a grupe su bile odlično, raznovrsno sastavljene.

Poslije škole imali smo aktivnosti, a moje omiljene bile su odlazak na ostrvo Comino, kao i obilazak grada Mdine.

Nakon završetka aktivnosti otišli bismo u hotel, pa na večeru. Svako veče u 19:30h okupljali bismo se kod recepcije hotela i išli na sledeću aktivnost, teen parties, sports nights, boat parties…

Malta je za mene bila jedno predivno iskustvo i svakome bih preporučila da sa Verbalistima nauči nešto novo i provede nezaboravno ljeto”.

Neda je pohađala letnji jezički program u vodećoj školi na Malti a opis programa možete videti ovde.

Save

Save

Save

Save

Save