Melino malteško carstvo i letnja škola engleskog jezika

melita u plavoj laguniZovem se Melita Ikić, imam 14 godina i živim u Beogradu. Dve godine za redom sa Verbalistima sam bila na Malti koja me je potpuno očarala.

Mala ostrvska zemlja prebogate istorije: tajanstvena Mdina, šarmantna Valeta, fascinantna Plava laguna na ostvu Komino. Smeštaj koji je za nas obezbedila škola IELS je komforan i na sjajnom mestu, na samo pet minuta peške od škole.

Sve nam je bilo na dohvat ruke. Časovi su bili dinamični, raznovrsni sa odličnom atmosferom. Naravno najlepši deo su izleti. Odlična ekipa iz celog sveta i nezaboravna druženja.

Najslađe za kraj: group leader Maja Merdović 🙂 Bez njene pozitivne energije naša ekipa ne bi bila ista. Hvala Verbalisti, vidimo se i sledećeg leta sigurno!
______________

Popularna, preslatka i svuda prisutna Meli (što se da videti i po slikama u nastavku :)) pohađala je letnju školu engleskog jezika čiji opis možete videti ovde.

Pogledajte i druga iskustva i utiske polaznika škola jezika i jezičke mreže Verbalisti u kategoriji STUDENT SPOTLIGHT ili kliknite ovde.

Save

Save