Koliko vesele mogu da budu škole jezika – mnogoooo…sa Nadinom i Hanom na jezičkom putovanju My OXFORD

Letnje skole jezika verbalista i Nadina
Nadina Frljak u školi Kings u Oksfordu
Nadina (levo) i Hana Ćatić
Nadina Frljak (levo) i Hana Ćatić (kliknite na sliku za uvećan prikaz)

Popularna jezička putovanja verbalista na originalan način kombinuju učenje jezika u najboljim školama sa upoznavanjem kulture i znamenitosti jedne zemlje. Međutim, ono što izdvaja naša jezička putovanja su i prijateljstva koje ona donose.

Nadina Frljak i Hana Ćatić iz Bosne i Hercegovine upisale su program My OXFORD u julu 2013. godine. Još dok smo se okupljali na Beogradskom aerodromu Nadina i Hana odmah su se sprijateljile sa drugim polaznicima jezičke mreže iz Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, i Makedonije, a nama je već na samom početku tog jezičkog putovanja bilo jasno da će ono biti veselo.

Nastavu su pohađale u koledžu Kings tokom prepodneva, a poslepodneva i večeri bili su rezervisani za razne aktivnosti, obilaske i ekskurzije, a tada su stekle i drugare iz celog sveta. Nadina i Hana kažu da im je to leto u Oksfordu i Londonu bilo najlepše u životu, a Nadina nam je u znak pažnje i kao svoj “testimonial” nezaboravnog zajedničkog druženja poslala jedan mali foto album 🙂

Kako je bilo na ispraćaju na aerodromu pogledajte u video prilogu ispod foto galerije.

Neka druga zanimljiva iskustva i utiske polaznika jezičke mreže Verbalisti možete videti ovde a najpopularnije programe ovde.

Sigurnost, bezbednost i kvalitet nastave dobijate kada učite jezike preko jezičke mreže Verbalisti jer su sve škole i koledži koje zastupamo akreditovani i u samom svetskom vrhu po kvalitetu. Međutim, ono što je jednako dragoceno na jezičkim putovanjima su bogat vannastavni program, uzbuđenja i jedinstveni doživljaji, i mi se uvek trudimo da i u tom smislu budemo prvi.