Sava Stanković u Los Anđelesu – Uz prijatelje i engleski lakši

Sava Stankovic u San Francisku, Verbalisti

Osamnaestogodišnji učenik četvrte godine Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju Sava Stanković pohađao je preko jezičke mreže Verbalisti školu engleskog jezika u školi Kings u Los Anđelesu. Iako najmlađi u grupi, pokazao je zavidno znanje, pa je znanje jezika usavršavao zajedno sa profesorima engleskog jezika i studentima završnih godina iz celog sveta.

U nastavku donosimo tekst koji je dnevni list Novosti objavio o Savinom jezičkom školovanju:

Sava Stankovic polaznik skole jezika i mreze Verbalisti, Novosti

 

Pogledajte ovde foto galeriju sa pomenutog Savinog jezičkog putovanja, a za detalje tog programa kliknite ovde

Sava Stankovic polaznik jezicke skole i mreze Verbalisti
Sava Stankovic, srednjoškolac iz Vranja na koledžu u Los Anđelesu

Neka druga zanimljiva iskustva i utiske polaznika jezičke mreže Verbalisti možete videti ovde a najpopularnije programe ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika. PRODIREKT je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.