Makedonski Pop Idol Ivan Radenov na jezičkom školovanju u Londonu ostvario svoj san

Ivan Radenov i Glenn Hughes
Ivan Radenov i Glenn Hughes

Ivan Radenov, rodom iz Gevgelije, gradića na jugu Makedonije, bio je pobednik Pop Idola, čuvenog svetskog takmičenja za mlade muzičke talente, koje se ove godine po prvi put održalo u Makedoniji. Jezička mreža Verbalisti, kao jedan od glavnih pokrovitelja takmičenja, nagradila je Ivana dvonedeljnim jezičkim programom u koledžu Kings u Londonu.

Kings Education svrstava se među najstarije škole jezika u Engleskoj sa 55-godišnjom tradicijom i centrima u Londonu, Oksfordu i Bornmutu. 2009. godine ta prestižna škola otvorila je i moderne jezičke centre u Americi, prvo u Los Anđelesu, a potom i u Bostonu i Njujorku.

Naš partner postarao se da Ivanov boravak u Londonu bude zaista nezaboravan, pa je tako „Prvi makedonski Idol“ svirao u školskom bendu The Band of Kings, gledao predstave na čuvenom Vest Endu, i čak na kraju upoznao Glena Hjuza, člana svoje omiljene grupe Dip Parpl.

A kako je Ivan doživeo svoje jezičko putovanje sa Verbalistima i Kings koledžom, pogledajte u foto galeriji i video prilozima u nastavku.

Tekst na makedonskom: Првиот Македонски Поп Идол Иван Раденов – јазичното искуство во Кингс колеџ

This slideshow requires JavaScript.

_

_

_

Jezička mreža Verbalisti zastupa ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope koledž Kings i vrši upis tokom cele godine na sledeće programe (kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa):

My OXFORD, jezičko putovanje
My LOS ANGELES, jezičko putovanje

London, engleski jezik (16+ god)
Oksford, engleski jezik (16+ god)
Bornmut, engleski jezik (16+ god)

Oxford, pripremni kursevi za polaganje IELTS ispita
London, poslovni engleski jezik i priprema za IELTS

Boston, engleski jezik
Los Anđeles, engleski jezik

Imate pitanje u vezi sa školovanjem u Kings koledžu? Želite da upišete neki od jezičkih programa te škole? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku: