Ivanovo jezičko putovanje My LONDON

Ja se zovem Ivan Filipovic, imam sedamnaest godina i dolazim iz Uzica. Ove godine sam prvi put odlucio da posetim London i to preko Verbalist jezicke mreze. Tako sam spojio lepo i korisno – da učim jezik i obidjem jedan od najlepsih svetskih gradova.

ivan u londonu 2 verbalisti

Ja sam izabrao program od tri nedelje u St.Giles koledzu koji mi je od pocetka zvučao zanimljivo i ispostavio se kao odličan izbor. U koledžu je sve super, profesori i osoblje su prijatni i casovi su zanimljivi. Casovi ukupno traju 4h sa pauzama, sto je super.

Svakog dana pre časova smo sa nasim vodicem Lili isli u obilaske kroz London i svakog dana naucili nesto novo. Meni je posebnu paznju privukao “British War Museum” u kom je na bas lep nacin opisano i prikazano sve u vezi ratova koje su vodili Britanci!

Smestaj mi je bio u Chester house gde smo se svaki dan salili, igrali stoni tenis i bilijar u slobodnom vremenu.

Sve u svemu, ovaj program je meni bas prijao i bilo mi je odlicno! 🙂
__________________

Ivanovo jezičko putovanje My LONDON možete pregledati i upisati ovde ili klikom na My LONDON, jezičko putovanje (engleski), ST GILES COLLEGE

Pozivamo vas da pogledate brojna druga zanimljiva i korisna iskustva verbalista u rubrici STUDENT SPOTLIGHT ili kliknite ovde.

Slike iz Londona koje nam je Ivan poslao su funtastične! 🙂