Anja u carstvu Harija Potera i londonskih atrakcija

jezicko-putovanje-my-london-i-polaznica-jezicke-mreze-anja

Prva reč na koju pomislim kada mi neko spomene London je savršenstvo. Zahvaljujući Verbalistima imala sam predivno iskustvo u jednoj od najfascinantnijih metropola u svetu.

kursevi-engleskog-i-jezicko-putovanje-u-london-10Organizacija je bila perfektna, a naš dragi vodič, Ljiljana Aleksić, nam je pomogla da svaki trenutak postane nezaboravan. Lili nas je vodila svuda, pa i mimo programa. Kada smo obišli sve sto je bilo po planu i kada nam je prenela svoje znanje o značajnim mestima, vodila nas je po dogovoru gde smo hteli. Lili je bila neumorna i trudila se da moja grupa i ja što više saznamo, naučimo i vidimo, a meni se posebno dopala poseta carstvu Harija Potera. 🙂

Kad je u pitanju škola i tu se sve odvijalo kao u filmu. Upoznala sam mnogo priatelja iz cele Evrope. Profesori su nam preneli puno znanja, ali i pored edukacije su nam pružili i mnogo zabave. Ja stvarno ne mogu da nađem nijednu zamerku!

Ovo putovanje mi je otvorilo oči i pružilo bolji pogled na svet i mogućnosti u njemu. I ne mogu ni opisati kako sam se tada ocećala, toliko poletno i srećno… Svima koji su u mogućnosti preporučujem My London, jer kada pogledam bilo koju sliku, vidim naše osmehe i skoro da mogu da opipam energiju kojom zrače! Hvala jezičkoj mreži na divnom letu koje sam provela u Londonu, a već sada zajedno sa drugaricama planiram novo jezičko putovanje, volela bih da to bude Njujork, mada se možda ponovo bacim u zagrljaj mojoj prvoj ljubavi Londonu 🙂

Anja Jevtović

Opis i cene programa My LONDON koji je Anja pohađala možete pogledati ovde. Upis je u toku i grupe sa datumima polazaka su već formirane.

Pogledajte i druga iskustva i utiske polaznika škola jezika i jezičke mreže Verbalisti u kategoriji STUDENT SPOTLIGHT ili kliknite ovde.

Save

Save