Anastasija i njen kurs nemačkog u Beču kao priprema za upis na studije u Nemačkoj

anastasija u becuMoje ime je Anastasija Petković, imam 18 godina i živim u Vranju. Učenica sam četvrtog razreda gimnazije i u cilju usavršavanja nemačkog jezika i kasnijeg upisa na studije medicine u Nemačkoj pohađala sam Actilingua školu jezika u Beču. Želela sam da ovaj letnji raspust provedem na malo lepši, drugačiji i pre svega koristan način. Izabrala sam opšti kurs nemačkog u trajanju od 6 nedelja.

Ovo jezičko putovanje bilo je jedno neverovatno i nezaboravno iskustvo za mene. Pored toga što sam značajno poboljšala znanje nemačkog jezika, imala sam prilike da upoznam mnogo zanimljivih ljudi iz celog sveta i sa njima sam provela neke od najlepših trenutaka mog boravka u Beču. Grad ima neverovatnu kulturnu i istorijsku vrednost i defintivno ga morate posetiti.

Actilingua škola je pravi izbor za sve one koji žele da poboljšaju znanje nemačkog jezika u kratkom roku. Za šest nedelja naučila sam mnogo više nego tokom cele godine u mojoj školi. Bio je to jedan zanimljiviji i kreativniji način učenja jezika od onog koji nam se nudi kod kuće. Profesori su bili sjajni, uvek na raspolaganju, spremni da pomognu i s osmehom odgovore na sva naša pitanja. Već se radujem svom narednom jezičkom putovanju, ovaj put u Berlin, i naravno opet preko jezičke mreže Verbalisti čiji tim izvanredno radi svoj posao i s kojim je zadovoljstvo sarađivati.

________________

Opis i cene kursa nemačkog jezika koji je Anastasija upisala možete videti ovde a ostala iskustva naših polaznika na STUDENT SPOTLIGHT.

Save